Uită-te la Mama mea găteşte mai bine şi poţi câştiga o bucătărie la cheie

Uită-te la Mama mea găteşte mai bine şi poţi câştiga o bucătărie la cheie

Emisiunea Mama mea găteşte mai bine îţi pregăteşte un super concurs! Începând din 1 octombrie până pe 10 noiembrie urmăreşte emisiunea difuzată de Prima TV, Mama mea găteşte mai bine şi poţi câştiga o bucătărie la cheie.

Mama mea găteşte mai bine este gata de concurs! De luni până sâmbătă uită-te la PrimaTV de la ora 19.30 şi prinde indiciul zilei, înscrie-l pe www.primatv.ro şi poţi avea bucătăria ta de vis.

Aşa că, dacă vrei să găteşti, dar te-ai săturat de vechea bucătărie nu trebuie ca mama ta să gătească mai bine ci doar să prinzi indiciul din emisiune şi poţi să câştigi una nou-nouţă. Mobila de bucătărie va fi realizată pe comandă, în funcţie de spaţiul bucătăriei câştigorului/câştigătoarei.

Uită-te la emisiunea Mama mea găteşte mai bine, prinde indiciul zilei, înscrie-l pe pagina de concurs de pe www.primatv.ro şi poţi câştiga o bucătărie la cheie oferită de Prima TV şi Casa 2002.

Pagina de concurs: https://www.primatv.ro/concursuri/concurs-mama-mea-gateste-mai-bine

******

Urmăriţi-ne şi pe Facebook:

www.facebook.com/mamameagatestemaibine/

******

Despre emisiune:

Emisiunea Mama mea găteşte mai bine, realizată după un format internaţional, a debutat în primăvara anului 2015, iar din 17 septembrie a revenit la Prima TV cu un nou sezon.

Despre format:

În fiecare ediţie a emisiunii Mama mea găteşte mai bine, două echipe se înfruntă contracronometru. Tinerii vor găti, în timp ce mamele lor le vor da indicaţii de pe margine, încercând să obţină împreună cel mai gustos preparat. Mamele vor putea interveni să-şi ajute fiul sau fiica la gătit, însă doar după apăsarea unui buton, care va face timpul să se scurgă de doua ori mai repede. La final, juratul emisiunii, bucătarul Horia Vîrlan, va decide cine a gătit cel mai bine. Cea mai pricepută echipă va câştiga un premiu în bani, iar învingătorii vor avea şansa de a reveni în următoarea ediţie a emisiunii, să-şi apere titlul şi să câştige un nou premiu.

viewscnt

Din aceeași categorie