FoodPro Preloader

Uită-te la Mama mea gătește mai bine și poți câștiga o bucătărie la cheie

Emisiunea Mama mea gătește mai bine îți pregătește un super concurs! Începând din 1 octombrie până pe 10 noiembrie urmărește emisiunea difuzată de Prima TV, Mama mea gătește mai bine și poți câștiga o bucătărie la cheie.

Mama mea gătește mai bine este gata de concurs! De luni până sâmbătă uită-te la PrimaTV de la ora 19.30 și prinde indiciul zilei, înscrie-l pe www.primatv.ro și poți avea bucătăria ta de vis.

Așa că, dacă vrei să gătești, dar te-ai săturat de vechea bucătărie nu trebuie ca mama ta să gătească mai bine ci doar să prinzi indiciul din emisiune și poți să câștigi una nou-nouță. Mobila de bucătărie va fi realizată pe comandă, în funcție de spațiul bucătăriei câștigorului/câștigătoarei.

Uită-te la emisiunea Mama mea gătește mai bine, prinde indiciul zilei, înscrie-l pe pagina de concurs de pe www.primatv.ro și poți câștiga o bucătărie la cheie oferită de Prima TV și Casa 2002.

Pagina de concurs: https://www.primatv.ro/concursuri/concurs-mama-mea-gateste-mai-bine

******

Urmăriți-ne și pe Facebook:

www.facebook.com/mamameagatestemaibine/

******

Despre emisiune:

Emisiunea Mama mea gătește mai bine, realizată după un format internațional, a debutat în primăvara anului 2015, iar din 17 septembrie a revenit la Prima TV cu un nou sezon.

Despre format:

În fiecare ediție a emisiunii Mama mea gătește mai bine, două echipe se înfruntă contracronometru. Tinerii vor găti, în timp ce mamele lor le vor da indicații de pe margine, încercând să obţină împreună cel mai gustos preparat. Mamele vor putea interveni să-şi ajute fiul sau fiica la gătit, însă doar după apăsarea unui buton, care va face timpul să se scurgă de doua ori mai repede. La final, juratul emisiunii, bucătarul Horia Vîrlan, va decide cine a gătit cel mai bine. Cea mai pricepută echipă va câştiga un premiu în bani, iar învingătorii vor avea şansa de a reveni în următoarea ediţie a emisiunii, să-şi apere titlul şi să câştige un nou premiu.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU