FoodPro Preloader

Uita-te la Paradisul femeilor si poți castiga o bucatarie si multe alte premii!

Prima TV iți pregateste un super concurs! Incepand din 9 septembrie, urmareste serialul italian Paradisul femeilor difuzat de Prima TV si poți castiga vouchere saptamanale pentru produse cosmetice profesionale si marele premiu, o bucatarie la cheie!

Din 9 septembrie, de luni pana vineri, uita-te la PrimaTV de la ora 16.00, nu rata niciun episod din super serialul italian Paradisul femeilor, prinde indiciul zilei, inscrie-l pe www.primatv.ro si poți castiga mai multe premii. Doua mari premii constand in doua bucatarii, cate una pentru fiecare dintre cele doua etape ale concursului si saptamanal vouchere – in valoare de 500 de lei – constand in produse cosmetice profesionale. In plus, la finalul serialului, toți participanții la concurs mai au o sansa de a castiga un premiu special.

Prima TV aduce in casele telespectatorilor un super serial italian, inspirat din opera lui Emile Zola - „La Paradisul femeilor” - cu o acțiune care se petrece la Milano in anii '50. Serialul Paradisul femeilor (Il paradiso delle signore) care va incepe la Prima TV pe 9 septembrie, de la ora 16.00, ne spune povestea unui mare magazin, un loc magic unde visele devin posibile, unde cuvantul „frumos“ este pentru toata lumea. Doamnele care lucreaza in Paradisul femeilor sunt tinere, frumoase, prietenoase, zambitoare, invidiate de alte femei si admirate de barbați. Pentru ele, angajarea in acest loc este o realizare, o rampa de lansare pentru a-si atinge visele. O vanzatoare, in mod special, iese in evidența fața de celelalte: Teresa Iorio (Giusy Buscemi), o frumusețe plina de incredere si vitalitate, proaspat iesita dintr-o casnicie si restabilita la Milano unde descopera ce inseamna sa fii liber, dar pastrand valorile si tradițiile in care a crescut.

Concursul se va desfasura pe intreg parcursul difuzarii serialului Paradisul femeilor, sezoanele 1, 2 si 3. Uita-te la serialul Paradisul femeilor, prinde indiciul, inscrie-l pe pagina de concurs de pe www.primatv.ro si poți castiga super premii – o bucatarie la cheie sau vouchere pentru produse si servicii profesionale de infrumusetare. Mai multe indicii, mai multe sanse de castig!

Pagina de concurs: https://www.primatv.ro/concursuri/concurs-paradisul-femeilor

 

FOTOGRAFIILE SUNT CU TITLUL DE PREZENTARE

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU