Vineri, 20 noiembrie, la Prima TV, de la ora 20.00, O socăciţă, un profesor şi o şefă de păstrăvărie, la Alege Reţeta Naţională !

Vineri, 20 noiembrie, la Prima TV, de la ora 20.00, O socăciţă, un profesor şi o şefă de păstrăvărie, la Alege Reţeta Naţională !

Maestrul bucătar Horia Vîrlan a bătut ţara în lung şi în lat pentru a găsi cea mai bună reţetă tradiţională iar vineri, de la ora 20.00, la Prima TV telespectatorii pot afla, pe lângă noi preparate româneşti, şi cu ce se ocupă o socăciţă. Fiecare concurent va dori să dăruiască celor care se uită la emisiune şi câte un pic din zestrea culturală a locului de baştină iar vinerea aceasta se vor vedea câteva tradiţii şi obiceiuri specific zonelor Maramureş, Bistriţa şi Arad.

Lupta pentru victorie este jurizată de Horia Vîrlan şi se anunţă foarte încinsă, pentru că socăciţa va înfrunta un profesor - şi la catedră, şi în bucătărie - şi o şefă de păstrăvărie care promite să dezvăluie, la rândul ei, secretele unor reţete autentice delicioase. Aflăm vineri seară, începând cu ora 20:00, la Alege Reţeta Naţională, cine va ieşi câştigător şi va pleca cu titlul mult râvnit.

Alege Reţeta Naţională este primul cooking show care alege cele mai bune preparate tradiţionale româneşti şi este primul concurs culinar TV în care orice bucătar amator are şansa de a demonstra, chiar la el acasă, că preparatul său merită să fie numit Reţetă Naţională. Este prima competiţie de gătit preparate tradiţionale, în care concurenţii se notează reciproc, ceea ce măreşte suspansul şi ascute rivalitatea, iar „instanţa supremă”, Horia Vîrlan, are drept de veto prin propriile lui note, care pot răsturna oricând clasamentul.

Alege Reţeta Naţională se vede la Prima TV, în fiecare vineri, de la ora 20.00.

Video aici: https://youtu.be/hxTkDhhmh3Q

Alte informaţii despre Alege Reţeta Naţională se găsesc pe Facebook la adresa: https://www.facebook.com/Alege-Reteta-Nationala-114001333727817/

viewscnt

Din aceeași categorie