Vineri, 6 noiembrie, la Prima TV, de la ora 20.00, Alege Reţeta Naţională ajunge la un român de recorduri mondiale

Vineri, 6 noiembrie, la Prima TV, de la ora 20.00, Alege Reţeta Naţională ajunge la un român de recorduri mondiale

Vinerea aceasta, la Alege Reţeta Naţională, degustătorul de serviciu Horia Vîrlan va vizita un român senzaţional, cu recorduri mondiale privind performanţe gastronomice. Este vorba de Uica Mihai care are 4 recorduri inregistrate: Cel mai mare viţel fript la proţap (730 de kilograme), Cea mai mare mămăligă din lume (430 de kilograme), Cea mai mare zacuscă (600 de kilograme) şi Cel mai lung sandvici (110 metri).

Fiecare concurent va dori să dăruiască celor care se uită la emisiune câte un pic din zestrea culturală a locului de baştină iar vinerea aceasta telespectatorii vor vedea câteva tradiţii şi obiceiuri specific zonelor din Moldova, Maramures si Banat. Cu aceeaşi ocazie, vom descoperi răsfăţurile culinare ale rutenilor din România. Nu rataţi un episod savuros, vineri, de la ora 20:00, numai la Prima TV!

Alege Reţeta Naţională este primul cooking show care alege cele mai bune preparate tradiţionale româneşti şi cei mai pricepuţi bucătari amatori. Este primul concurs culinar TV în care orice bucătar amator are şansa de a demonstra, chiar la el acasă, că preparatul său numărul 1 merită să fie numit Reţetă Naţională. Este prima competiţie de gătit preparate tradiţionale, în care concurenţii se notează reciproc, ceea ce măreşte suspansul şi ascute rivalitatea, iar „instanţa supremă”, Horia Vîrlan, are drept de veto prin propriile lui note, care pot răsturna oricând clasamentul.

Alege Reţeta Naţională se vede la Prima TV, în fiecare vineri, de la ora 20.00.

Video aici: https://youtu.be/XsIB17p884g

Alte informaţii despre Alege Reţeta Naţională se găsesc pe Facebook la adresa: https://www.facebook.com/Alege-Reteta-Nationala-114001333727817/

viewscnt

Din aceeași categorie