FoodPro Preloader

Vineri, 6 noiembrie, la Prima TV, de la ora 20.00, Alege Rețeta Națională ajunge la un român de recorduri mondiale

Vinerea aceasta, la Alege Rețeta Națională, degustătorul de serviciu Horia Vîrlan va vizita un român senzațional, cu recorduri mondiale privind performanțe gastronomice. Este vorba de Uica Mihai care are 4 recorduri inregistrate: Cel mai mare vițel fript la proțap (730 de kilograme), Cea mai mare mămăligă din lume (430 de kilograme), Cea mai mare zacuscă (600 de kilograme) și Cel mai lung sandvici (110 metri).

Fiecare concurent va dori să dăruiască celor care se uită la emisiune câte un pic din zestrea culturală a locului de baștină iar vinerea aceasta telespectatorii vor vedea câteva tradiții și obiceiuri specific zonelor din Moldova, Maramures si Banat. Cu aceeași ocazie, vom descoperi răsfățurile culinare ale rutenilor din România. Nu ratați un episod savuros, vineri, de la ora 20:00, numai la Prima TV!

Alege Rețeta Națională este primul cooking show care alege cele mai bune preparate tradiționale românești și cei mai pricepuți bucătari amatori. Este primul concurs culinar TV în care orice bucătar amator are șansa de a demonstra, chiar la el acasă, că preparatul său numărul 1 merită să fie numit Rețetă Națională. Este prima competiție de gătit preparate tradiționale, în care concurenții se notează reciproc, ceea ce mărește suspansul și ascute rivalitatea, iar „instanța supremă”, Horia Vîrlan, are drept de veto prin propriile lui note, care pot răsturna oricând clasamentul.

Alege Rețeta Națională se vede la Prima TV, în fiecare vineri, de la ora 20.00.

Video aici: https://youtu.be/XsIB17p884g

Alte informaţii despre Alege Rețeta Națională se găsesc pe Facebook la adresa: https://www.facebook.com/Alege-Reteta-Nationala-114001333727817/

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU