Remedii pentru stimularea potentei barbatilor

Remedii pentru stimularea potentei barbatilor

Leuşteanul este cunoscut, de obicei, ca verdeaţa de bază pentru ciorbe sau borşuri. Însă, leuşteanul are mai multe proprietăţi, fiind folosit de mii de ani ca infuzii pentru diverse afecţiuni.

Ceai de slăbit cu leuştean – beneficiile leuşteanului

Ceaiul de leuştean este foarte bun în cazuri de indigestie, de arsuri la stomac, împotriva gazelor stomacale şi balonării. Datorită aromei sale puternice, leuşteanul era un remediu natural cunoscut, în special pentru afecţiunile la stomac sau pentru scăderea febrei. Alături de ceaiul de anason şi chimen este recomandat pentru colici la copii, ajutând şi pentru stimularea transpiraţiei.

Ceaiul de leuştean pentru slăbit funcţionează atunci când te afli la dietă, când alimentaţia ta este echilibrată, săracă în grăsimi şi calorii. În mare parte, ceaiul de leuştean te va ajuta să faci o detoxifiere a organismului. Efectele sale diuretice şi carminative te vor ajuta de balonare din cauza dietei.

Deşi nu există la ora actuală studii despre efectul ceaiului de leuştean în ceea ce priveşte slăbitul, acesta se poate folosi cu încredere, dar pe perioade scurte. La o săptămână de administrare zilnică se va face o pauză de 14 zile, potrivit clicksanatate.ro.

Ceai de slăbit cu leuştean – detoxifiază-ţi organismul cu ceai de leuştean

Ceaiul de leuştean este foarte bun şi în dereglările menstruale, stimulând fluxul menstrual, în afecţiunile cardiace, scaune proaste şi în problemele de reţinere a apei. De asemenea, rădăcina de leuştean este foarte bună pentru tratarea infecţiilor urinare, dar s-au observat rezultate bun şi în cazul pneumoniilor.

Ceaiul de leuştean nu se foloseşte pe termen lung, deoarece poate creşte sensibilitatea la razele solare, crescând astfel riscul apariţiei cancerului de piele. Dacă se foloseşte ceaiul de leuştean pentru slăbit în perioadele de vară, este de preferat să se ia în considerare o protecţie solară crescută.

Deoarece poate creşte cantitatea de sodiu în organism, nu se recomandă consumul îndelungat persoanelor care suferă de probleme cardiace şi au diete fără sare. Înainte de a începe o cură cu ceai de leuştean, este bine să ceri sfatul medicului dacă eşti sub tratament medicamentos. De asemenea, femeile însărcinate şi care alăptează nu ar trebui să ţină cură cu ceai de leuştean.

Unul din doi bărbaţi cu vârsta de până în 59 de ani se confruntă cu ejacularea prematură, o tulburare ce poate apărea şi din cauza unor probleme de sănătate, cum sunt afecţiunile cardiace, care au indicaţii clare în ce priveşte efortul fizic şi hiperexcitaţia.

Impotenţa, de asemenea, poate debuta cu episoade neplăcute de ejaculare precoce, până la pierderea stării de erecţie. Unele medicamente administrate pentru boli cronice pot afecta viaţa sexuală prin tulburări de erecţie, scăderea libidoului şi ejaculare prematură.

Află din rândurile următoare care sunt cele mai bune leacuri din natură în caz de ejaculare precoce!

Pulbere de busuioc

Despre busuioc se spune că redă tonusul şi apetitul sexual. Efectul său revigorant stimulativ este amplu, iar acţiunea lui se manifestă la nivel fizic cât şi psihic. Sporeşte energia masculină. 5-6 grame de pulbere de busuioc obţinută din vârfuri înflorite, amestecat cu 2 linguri de miere sunt un afrodiziac puternic. Această combinaţie luată de 4 ori pe zi, timp de 40 de zile, redă vigoarea, apetitul sexual şi pofta de viaţă.

Busuiocul îmbunătăţeşte capacitatea de control a energiei sexuale şi ajută la combaterea ejecularii precoce. Sub formă de infuzie îndulcită cu miere are un efect reconfortant şi uşor afrodisiac.

Seminţe de morcov

Morcovul are proprietăţi afrodisiace atunci când este consumat crud, datorită uleiului volatil pe care îl conţine, în timp ce seminţele de morcov sunt folosite mai ales pentru combaterea ejaculării precoce. Considerat un adevărat „elixir al dragostei“, morcovul era folosit de greci şi români pentru a vindecă impotenţa masculină şi pentru a spori apetitul sexual.

O reţetă benefică este formată din rădăcina, tuberculi, seminţe de morcov, busuioc sălbatic în părţi egale. Se ia o linguriţă din acest amestec cu 15 minute înainte de masă de 3 ori pe zi. Pentru a obţine un efect mai amplu se face o cură de 40 de zile. Pentru cei foarte slăbiţi, cu potenţial sexual mult diminuat, se recomandă 6 doze pe zi timp de 40 de zile.

De asemenea, se poate face şi o cură cu morcovi. Timp de două luni, consumă zilnic morcovi proaspeţi, împreună cu un ou fiert şi câteva linguriţe de miere.

Seminţe de schinduf

Acest remediu acţionează ca un tonic general, iar după 2-3 zile de consum, se poate observa o ,,reînviere'' a apetitului sexual.

Se realizează un macerat la rece din 1 linguriţă de seminţe de schinduf, măcinate, la 250ml apă rece - se lasă la macerat 5-6 ore, după care se fierbe 5-6 minute la foc încet, se strecoară şi se îndulceşte cu miere. Această cantitate se consumă în cursul zilei, cu înghiţituri mici.

Cardamonul

Poate nu întâmplător, cardamonul este numit de orientali şi sămânţa dragostei. Este recomandat pentru mărirea potenţei masculine, combaterea ejaculării precoce, dar şi ca afrodisiac atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi.

În cure mai lungi, poate fi folosit sub formă de pulbere, 1-1,5 grame de patru ori pe zi, sublingual. Timpul de macerare al tincturii de cardamon este de 6-8 zile. Se ia 1ml de 3 ori pe zi, diluată în apă.

viewscnt