Cristi Brancu

Cristi Brancu
Şi-a început cariera de jurnalist în 1991, când, la 18 ani, a publicat primul sau articol într-un supliment duminical al revistei “Viaţa Capitalei”.
În 1993 se naşte primul săptămânal monden din România, “VIP”, iar Cristi Brancu este secretar general de redacţie la 20 de ani. 2 ani mai târziu este numit redactor şef al revistei.
 
Timp de 11 ani, între 1997 şi 2008 organizează, alături de echipa VIP, Superlativele VIP, prima mare gala de premiere a personalităţilor. Avea să devină prezentatorul şi organizatorul acestei gale anuale televizate, la care au participat toate personalităţile importante ale României. În 1999 publică prima carte, “Vânătorii de staruri”, despre media şi presa mondenă. În 2001 intră în radio în calitate de realizator Europa FM unde realizeaza o rubrica zilnică de ştiri şi o emisiune de week-end, “Vedete fără secrete”. 2007 este anul în care se lansează în TV  cu emisiunea Agentul VIP. Din martie 2021 se alătură echipei PRIMA TV, in calitate de realizator al emisiunii Exclusiv VIP.
 
Cristi Brancu este tată, pasionat de televiziune şi un prieten adevărat al vedetelor din România.
Deviza lui Cristi Brancu este…”Află totul din PRIMA!”
 
viewscnt

Emisiuni

Stiri