Şerban Huidu

Şerban Huidu

Şerban Huidu şi-a început drumul în mass-media încă din timpul facultăţii, când şi-a descoperit pasiunea pentru acest domeniu, deşi el era studia în cadrul ASE Bucureşti. Student fiind, a activat timp de 6 luni la un radio din Capitală, fără a fi plătit, învăţând cum stă treaba cu butoanele, căştile şi microfonul.

În 1995 Şerban s-a angajat la Radio 21, iar 2 ani mai târziu avea să înceapă emisiunea cu care a scris istorie în mass-media: ”Cronica Cârcotaşului”. Denumirea emisiunii a fost preluată după o rubrică făcută de Vadi Rus. În 2000 emisiunea a început să fie difuzată de Prima TV. Din 2001 emisiunea ”Cronica Cârcotaşului” se transformă în ”Cronica Cârcotaşilor”. 

În 2003, Şerban alături de Mihai Găinuşă, cu care făcea echipă la acea vreme, s-a mutat de la Radio 21 la Kiss FM.

Timp de 23 de ani, PRIMA TV este acasă pentru emsiunea-fenomen ”Cronica Cârcotaşilor”. La aniversarea a 21 de ani, Şerban Huidu spunea: „Ideea am avut-o pentru emisiunea de radio în 1997. La TV m-au chemat şi mi-au arătat nişte casete. A fost drum lung până am ajuns ca acolo. Dar am ajuns şi sunt mândru de asta. Şi da, mă aşteptam ca, dacă era făcut bine, formatul ăsta să scrie istorie.”

Şerban este pasionat încă din adolescenţă de AC/DC: are acasă o întreagă colecţie de albume, postere, reviste şi fotografii cu idolii lui din acea vreme. Îl admiră pe Robert De Niro, iar filmul preferat este „Underground”. Printre hobby-urile sale se număra cititul şi excursiile. 

viewscnt

Emisiuni

Stiri