CREDE ÎN BINE Poveşti de Crăciun, cu Bebe Cotimanis - Cizmarul şi spiriduşii

Marele actor Constantin Cotimanis, vocea PrimaTV, se alătură campaniei aniversare Crede în bine! Împarte bucurie! şi le oferă copiilor mari şi mici UN DAR SPECIAL de Crăciun: DARUL POVEŞTILOR. Trei poveşti frumoase au prins viaţă prin glasul şi talentul său, cu gândul la sutele de copii din România cărora nimeni nu le citeşte vreodată un basm.

Cu drag şi căldură, Constantin Cotimanis ne conduce în lumi fantastice, populate de personaje jucăuşe, pline de omenie şi de candoare. Vă invităm să descoperiţi poveşti cu animale care se înghesuie într-o mănuşă, cu spiriduşi care confecţionează cu îndemânare pantofi şi cu un Moş Crăciun care călătoreşte cu trenul şi împarte saboţi.

Prin puterea de a deshide minţi şi de a schimba destine, cărţile şi educaţia sunt unele dintre cele mai preţioase daruri pe care le putem oferi generaţiilor în formare. Credem în binele adus de educaţie şi împărţim cu voi bucuria lecturii prin cele 3 poveşti citite de Constantin Cotimanis: Mănuşa cu un deget, Cizmarul şi spiriduşii, Saboţii lui Moş Crăciun.

SĂRBĂTORI DE POVESTE TUTUROR!  

viewscnt

Din aceeași categorie