CRONICA CÂRCOTAŞILOR

Rulează: Miercuri, ora 20:00, Vineri, ora 22:00
Prezintă: Şerban Huidu, Codruţ Kegheş şi Gabriela Marin

Vin din altă lume şi sunt gata să salveze ţara de bâlbe. Într-o lume plină de eroi, de pelicule cinematografice cu fiinţe cu puteri supranaturale, la Prima TV se întorc salvatorii limbii române. Şerban Huidman, Wonder Gabriela Marin şi Dezbră Omul cu Fier se întorc cu un sezon nou, pregătiţi să îi expună pe torţionarii limbii române. Cei trei vor pleca într-un sezon nou la vânătoarea de bâlbe. “Împreună cu Dezbră’ şi Şerban, ne unim forţele pentru a eradica pentru totdeauna forţa malefică a bâlbei şi a exprimării greşite de la TV, care pare că a pus stăpânire pe toate canalele de televiziune din România cât am fost în vacanţă. O vom face cu umor, în maniera noastră caracteristică, prezentându-vă cele mai noi subiecte şi “chifteluţe” care au sosit la redacţie de la voi. Denise Pilafai revine cu noi interviuri, Dezbrăcatu a făcut deja cele mai comice reportaje la evenimentele “high life” la care participă, iar în prima ediţie veţi asista în premieră la scandalul din sufrageria soţilor Şoşoacă”, spune Wonder Gabriela.

Nu vor lipsi din noul sezon scenetele care fac furori în rândul telespectatorilor, actorii Răzvan Dragu şi Andrei Vasilescu vor face echipă şi vor fi ajutoare de nădejde în lupta împotriva torţionarilor limbii române. Bogdan Nicolai se intoarce si el cu Săptămâna pierdută.

Nu rataţi apariţia pe micul  ecran a celor 3 super eroi, miercurea, de la 20.00, si vinerea de la ora 22:00, la Prima TV!

Despre emisiune

viewscnt

Vedete

Stiri