Alin Oprea: “Iubita mea, Medana, îmi scrie versuri şi îmi dedică poezii”

Alin Oprea: “Iubita mea, Medana, îmi scrie versuri şi îmi dedică poezii”

Distrus după un divorţ dureros, Alin Oprea a găsit liniştea şi iubirea în noua lui relaţie. Solistul trupei Talisman este îndrăgostit de Medana, femeia care l-a vindecat de toate rănile trecutului. “Am avut lângă mine un înger trimis de Dumnezeu, o femeie foarte frumoasă care mi-a făcut uşoară trecerea dintre Iad şi Rai, am avut de vindecat multe răni fizice, mentale”, i-a mărturisit Alin Oprea lui Cristi Brancu în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

Cei doi au multe în comun, dar, cel mai mult iubeşte Alin la jumătatea lui faptul că împărtăşesc aceleaşi aspiraţii şi vise. “Am pornit cu dreptul pentru că am descoperit în Medana un om cu valori şi principii comune, cu gusturi şi vise comune. Suntem crescuţi în aceeaşi zona, la Cluj. Ne înţelegem foarte bine.  Ea este o femeie care îmi da multă linişte, mă înconjoară cu iubire, tandreţe şi înţelegere. Lucuri pe care nu le-am prea avut aproape de mine. Pentru noi fiecare zi este o sărbătoare şi avem de celebrat însăşi viaţă”, spune Alin Oprea.
 

Dragostea a făcut-o pe iubita artistului să îşi descopere un talent unic- acela de poetă. “Medana din momentul în care m-a cunoscut şi-a dezvoltat un nou talent, scrisul. Scrie foarte frumos şi 99% din poezii îmi sunt dedicate mie. Poate este unul dintre cele mai frumoase cadouri. Se şcoală noaptea şi îmi scrie o strofă”, i-a povestiţ lui Cristi Brancu solistul trupei Talisman.

Trecutul tumultuous, divorţul dureros şi despărţirea de copii săi au devenit istorie atunci când în viaţ lui Alin Oprea a apărut frumoasa Medana. “”A fost lângă mine în cele mai dureroase momente şi asta ne-a legat foarte mult. A fost lângă mine când nu mai aveam din ce să mănînc  sau unde mai locuiesc şi oamenii pentru care am muncit întreaga viaţă mi-au întors spatele.”

Imagini în exclusivitate cu  Alin Oprea şi declaraţiile lui emoţionate făcute la Exclusiv VIP, emisiunea prezentata de Cristi Brancu şi difuzată de Prima TV de luni până joi, de la ora 15.00, pot fi accesate pe YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=FCQWO634Uro )

 

viewscnt

Din aceeași categorie