Augustin Viziru: “Ieri am internat-o pe mama, are COVID”

Augustin Viziru: “Ieri am internat-o pe mama, are COVID”

Despre copil, carieră şi problemele de sănătate ale mamei. Augustin Viziru şi-a deschis sufletul în faţa lui Cristi Brancu la Exclusiv VIP, emisiunea difuzată de Prima TV de luni până joi, de la 15.00.  „Nu am o stare tocmai bună, am internat-o ieri pe mama pentru că are COVID. Nu se simte prea bine. Am avut şi eu în decembrie anul trecut, sunt în regulă acum, nu am avut mari probleme. Stiu inca ca mama este pe mâini bune. Sincer, îmi era frică de spital, am dus-o la Matei Bals cu Salvarea şi totul este bine. Este sub control,  conectată la un aparat cu oxigen. Eu sunt mai mămos de fel, de când a plecat tata, care era ALFA suprem, am rămas eu”, spune Augustin.

La randul lui parinte, Augustin este 100% un tata dedicat fiicei lui. ” Am un copil cu personalitate, nu e genul care să aibă răbdare. Trebuie să fie cum vrea ea mereu. Şi este un copil foarte cuminte. Pot spune că avem un copil bun, dormim noaptea. Eu sunt în permanentă de garda noaptea. Dimineaţa avem un ritual:  ne trezim, ne iubim, începe joacă. Nu ştiu ce să fac că nu mă lasă să o pup, cred că e din cauza barbii”, i-a povestit Augustin lui Cristi Brancu.

Augustin este un tătic model, complet implicat în viaţă fetiţei. “Îi fac micul dejun, o spăl. Nu cred că exista bărbat priceput la asta, toţi învăţăm. O iau de la zero şi nu pot să îmi iau ochii de la ea. Cred că cel mai important este să ne ocupăm noi de ea, avem ajutor din partea familiilor.”

Mărturisiri impresionante, dar şi imagini în exclusivitate cu fiica lui Augustin Viziru pot fi accesate pe https://www.youtube.com/watch?v=7QNIF8fQsjU

 

viewscnt

Din aceeași categorie