NICUŞOR DAN VORBEŞTE DESPRE ESTETICA URÂTULUI, PROBLEMELE CU ÎNCĂLZIREA ŞI VIITORUL BUCUREŞTIULUI LA “INSIDER POLITIC”

NICUŞOR DAN VORBEŞTE DESPRE ESTETICA URÂTULUI, PROBLEMELE CU ÎNCĂLZIREA ŞI VIITORUL BUCUREŞTIULUI LA “INSIDER POLITIC”

Bucureşti. Capitala României. Martie 2021. Un oraş european cu multe probleme. O capitală sluţită în mai multe epoci fie de focul cel mare de la mijlocul secolului XIX, fie de sistematizarea comunistă de la mijlocul secolului XX, care a aşternut un aer moscovit şi imense plăci de beton peste micul Paris,  fie de apele tulburi ale tranziţiei, în care au înotat rechinii imobiliari capitalişti, aplaudaţi de pe mal de politicieni corupţi, care au închis ochii şi au deschis buzunarele.

Nicuşor Dan, primarul Bucureştiului, este invitatul lui Sebastian Zachmann în ediţia de duminică, 14 martie, de la ora 11.00 a emisiunii Insider politic, difuzată de Prima TV. Edilul Capitalei vorbeşte deschis problemele cu care s-a luptat ani la rând din postura de activist civic: urâţirea oraşului, construirea bezmetică şi ilegală, tunurile imobiliare. Noul primar general a suspendat pentru un an Planurile Urbanistice Zonale. Celebrele PUZ-uri, sursa haosului în construcţii. Ce urmează însă? Cât de conectată e mafia imobiliară la Primăria Capitalei?

Alături de Nicuşor Dan, jurnalistul Sebastian Zachmann caută răspunsuri la întrebări, dar şi soluţii viabile oferite de municipalitate pentru problemele arzătoare ale bucureştenilor.

Emisiunea Insider Politic poate fi urmărită în fiecare duminică, la Prima TV, de la ora 11.00. 

Ne puteţi urmări pe www.primatv.ro, pe pagina de Facebook a emisiunii, https://www.facebook.com/insiderpolitic sau cea de Instagram, https://www.instagram.com/insiderpolitic/

 

viewscnt

Din aceeași categorie