STRADA SPERANŢEI

STRADA SPERANŢEI


PRODUCTIE: 2016
REGIE: Ştefan Buzea, Alexandru Buzea, Nicolae Radu (II)
DISTRIBUTIE: Alex Bordeanu, Ionuţ Grama, Cristian Iacob, Vlad Rădescu
DIFUZARE: 24 septembrie 2022 07:00

„Mercy Streetˮ este povestea unui băiat de 10 ani, Lorenz, care descoperă un pasaj secret spre o lume secretă sub lumea noastră, care îl va duce într-o mare aventură cu scopul de a salva muzica lumii.

Pentru Lorenz, în vârstă de 10 ani crescut doar de tatăl său, o excursie în pădure se transformă într-o aventură incredibilă prin lumea secretă Havala, unde descoperă planul malefic al lui Marcus, proprietarul unei companii miniere, unde tatăl său lucrează ca inginer. Marcus este, de fapt, un geniu malefic, care încearcă să fure muzica din lumii noastre şi s-o transforme într-o sursă uriaşă de energie pe care vrea s-o folosească ca să devină nemuritor.

În încercarea lui de a salva muzica, Lorenz se poate baza doar pe cei 3 prieteni marginalizaţi, care sunt muzicieni, părintele Abbey - confidentul şi mentorul lui, şi cele două pisici ale lui. Tatăl lui Lorenz este arestat de soldaţii lui Marcus şi forţat să se alăture fiului său în această lume secretă când Lorenz şi prietenii săi se îndreaptă spre Havala. Ei vor primi ajutor neaşteptat  din partea unei fetiţe pe nume Havva, singurul supravieţuitor al lumii subterane, care le devine prietenă şi susţinătoare.

Lorenz şi prietenii lui vor reuşi în cele din urmă să dejoace planurile lui Marcus şi să salveze muzica şi lumea, dar sfârşitul poveştii vine cu o răsturnare de situaţie uluitoare, în care Lorenz decide să se sacrifice pentru a-şi salva prietenii.

viewscnt

Stiri