Campania umanitară Crede în Bine a ajuns în cea de-a şasea zi

Campania umanitară Crede în Bine a ajuns în cea de-a şasea zi

CREDE ÎN BINE, campania umanitară susţinută de Prima TV şi Asociaţia Dăruieşte Viaţă, a ajuns în cea de-a şasea zi. Mihai, riderul activist care şi-a propus să traverseze Europa Continentală de la Est la Vest şi de la Sud la Nord, a reuşit să lege, după doar 6 zile, Marea Neagră de Oceanul Atlantic. Prin efortul său temerar, Mihai îşi doreşte să convingă cât mai multe persoane să contribuie la finalizarea Primului Spital de Copii ridicat exclusiv din donaţii şi sponsorizări.

Peste 5000 de km a străbătut Mihai pentru a ajunge în extremitatea vestică a continentului nostru, la Cabo da Roca, localitate aflată la poalele Munţilor Sintra. În urmă cu două milenii, legiunile romane detaşate în zonă aveau un cult special pentru acest loc, denumindu-l ”Promontorium Magnum”, organizând aici numeroase ritualuri dedicate lui Apollo, Zeul Soarelui. Adevărul este că apusul de soare în Atlantic, privit de pe Stânca Lisabonei (denumirea medievală a acestor locuri), nu poate fi egalat niciunde, prin explozia de culori şi
metamorfozele la minut ale cerului… La finalul expediţiei, vom pregăti o ediţie specială de tip Making Of, în care vom afla mai multe detalii despre fiecare loc vizitat de Mihai şi, mai ales, despre oamenii pe care i-a cunoscut. Poţi susţine şi tu Campania CREDE ÎN BINE şi iniţiativa #NoiFacemUnSpital, scanând, cu camera smartphone-ului, QR Code-ul din colţul ecranului sau prin trimiterea unui SMS, la 8864, cu textul SPITAL (o donaţie lunară de 4 euro).

NoiFacemUnSpital este, la momentul actual, cea mai mare cea mai mare iniţiativă de implicare socială din România, fiind susţinută de peste 350.000 de persoane fizice şi peste 5.600 de companii.

CREDE ÎN BINE!

viewscnt