FoodPro Preloader

Clever Business Transilvania a preluat Prima TV

 

Prin decizia CNA de azi, 8 septembrie 2020, Clever Business Transilvania a definitivat preluarea Prima TV și adaugă portofoliului său o televiziune generalistă. Clever BusinessTransilvania este o companie românească și este deținută de Adrian Tomșa cel care este acționarul majoritar al Clever Media Network, companie care deține televiziunea Look Plus, canalele sportive Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K, televiziunile tematice Agro TV, Profit.ro dar și site-urile looksport.ro, lookplus.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro și profit.ro.

Începând de azi, 08.09.2020, Clever Business Transilvania deține televiziunea generalistă Prima TV și își propune să completeze oferta actuală de pe piața de televiziune cu conținut relevant și de calitate. Astfel, grupul Clever își consolidează poziția de jucător important pe piața media din România. Prima TV va trece și la emisia HD, acest proces fiind în desfășurare. Totul va implica cele mai performante echipamente astfel încât telespectatorii Prima TV să aibă parte de o experiență de înaltă calitate a imaginii.

Prima TV, televiziune aflată pe piață din 1997, este una din televiziunile românești care a adus entertainment-ul în casele românilor prin emisiuni precum Schimb de mame, cel mai longeviv reality – show, Cronica Cârcotaşilor, cea mai longevivă și premiată emisiune pamflet din țara noastră, Trăsniţii, cel mai longeviv sitcom din lume, care a intrat în Cartea Recordurilor precum și Starea Nației, emisiunea prezentată de Dagoș Pătraru, un important statement jurnalistic românesc. Odată cu intrarea Prima TV în grupul Clever telespectatorii vor avea parte de un nou tip de format de cooking show prin lansarea în această toamnă a emisiunii Alege rețeta națională.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU