Clever Business Transilvania a preluat Prima TV

Clever Business Transilvania a preluat Prima TV

Prin decizia CNA de azi, 8 septembrie 2020, Clever Business Transilvania a definitivat preluarea Prima TV şi adaugă portofoliului său o televiziune generalistă. Clever BusinessTransilvania este o companie românească şi este deţinută de Adrian Tomşa cel care este acţionarul majoritar al Clever Media Network, companie care deţine televiziunea Look Plus, canalele sportive Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K, televiziunile tematice Agro TV, Profit.ro dar şi site-urile looksport.ro, lookplus.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro şi profit.ro.

Începând de azi, 08.09.2020, Clever Business Transilvania deţine televiziunea generalistă Prima TV şi îşi propune să completeze oferta actuală de pe piaţa de televiziune cu conţinut relevant şi de calitate. Astfel, grupul Clever îşi consolidează poziţia de jucător important pe piaţa media din România. Prima TV va trece şi la emisia HD, acest proces fiind în desfăşurare. Totul va implica cele mai performante echipamente astfel încât telespectatorii Prima TV să aibă parte de o experienţă de înaltă calitate a imaginii.

Prima TV, televiziune aflată pe piaţă din 1997, este una din televiziunile româneşti care a adus entertainment-ul în casele românilor prin emisiuni precum Schimb de mame, cel mai longeviv reality – show, Cronica Cârcotaşilor, cea mai longevivă şi premiată emisiune pamflet din ţara noastră, Trăsniţii, cel mai longeviv sitcom din lume, care a intrat în Cartea Recordurilor precum şi Starea Naţiei, emisiunea prezentată de Dagoş Pătraru, un important statement jurnalistic românesc. Odată cu intrarea Prima TV în grupul Clever telespectatorii vor avea parte de un nou tip de format de cooking show prin lansarea în această toamnă a emisiunii Alege reţeta naţională.

viewscnt

Din aceeași categorie