Din 9 martie, Un nou sezon al sitcomului Trăsniţii începe la Prima TV

Din 9 martie,    Un nou sezon al sitcomului Trăsniţii începe la Prima TV

Din 9 martie, Trăsniţii te aşteaptă la Prima TV cu sezonul 33, de luni până joi, de la ora 19.00. Noi aventuri şi momente pline de comedie îi aşteaptă pe telespectatori în serialul în care Pupăză (Grig Chiroiu) ajunge preşedinte iar ironiile la adresa clasei politice din România vor fi frecvent întâlnite în noul sezon Trăsniţii.

Primarul Pupăză este ales preşedintele României cu 73% din voturi iar sloganul demagogic - “Preşedintele Poporului” - este aplicat imediat, în cele mai diverse situaţii din serial. Pupăză află destul de repede că a fost pus preşedinte de păpuşarii statului paralel, trei afacerişti ce formează Tripla Alianţă: un mogul de presă aservită, un fost şef al serviciilor şi un miliardar controversat, fost şef de clan interlop. Imediat după ce câştigă alegerile toată gaşca trăsnită îl linguşeşte pe Pupăză din dorinţa de a primi funcţii în aparatul prezidenţial. Ema (Livia Taloi) şi Varvara (Marina Andrei) îşi dispută postul de şefă de cabinet. Când Ema deja se vede în această postură şi crede că şi-a aranjat postul, apare Dalia Stuparu zisă şi Albinuţa (Aniela Petreanu), veşnica şefă de cabinet a preşedinţilor României. Descoperim că ea va fi şefa de cabinet şi în cazul lui Pupăză. Drept consolare, Ema va primi postul de purtătoare de cuvânt iar Varvara pe cel de producător al vlogului Preşedintelui. Poliţiştii câştigă dispozitivul de pază al reşedinţei prezidenţiale datorită Graţielei, care descoperă că a fost colegă de şcoală cu Albinuţa.

Uşor, uşor, toţi trăsniţii îşi vor face loc în administraţie. Astfel, Mârlanu Ferdinand Întâiul (Toni Ionescu) va fi consilier pentru relaţia cu Românii din afara Graniţelor, Teo Diliman (Raluca Guslicov) se va ocupa de departamentul de comunicare cu autorităţile şi societatea civilă, dar şi de cel de sănătate psihică a naţiei, iar Hassan Ali Bleg (Alin Brancu) va fi consultant al Departamentului Securităţii Naţionale pe probleme de combatere a antiterorismului şi Orient Mijlociu.

Serialul care a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai longeviv sitcom din lume, Trăsniţii, va reveni la Prima TV cu o nouă abordare, o satiră tăioasă la adresa clasei politice din România şi a intereselor meschine ale acesteia. Gaşca trăsnită aşteaptă telespectatorii în faţa televizoarelor, din 9 martie, la Prima TV de la ora 19.00 pentru a savura hazul de necaz făcut de trăsniţi pe seama a ceea ce se întâmplă în actualitatea românească. Comedia bate viaţa...politică!

Fiţi alături de personajele trăsnite preferate din 9 martie, de luni până joi, de la ora 19.00, la Prima TV!

viewscnt

Din aceeași categorie