Acuzat şi după moarte: Cornel Galeş ar fi dat o ultimă ţeapă înainte de deces, spun fiii Ilenie Ciuculete

După zile grele, norii negri au dispărut de pe cerul Alinei Laufer. Aceasta a ajuns acasă cu bebeluşii şi se ocupă singură de cei mici. Născuţi prematur, gemenii Laufer au recuperat rapid şi acum sunt într-o stare bună de sănătate. Alina Laufer spune că s-a săturat de întrebarea când va fi botezul şi face lumină în această privinţa. “Nu vom face botez, la evrei nu există acest obicei. Va trebui să facem circumcizia însă Nathaniel a fost prea mic. Nu puteam face acum, în pandemie,  petrecere. O să facem însă un party cu prietenii şi familia cand scăpăm de pandemie”, a spus Alina la Exclusiv VIP.

Fericiţi că sunt împreună acasă, familia Laufner îşi face curaj pentru prima călătorie mai lungă a gemenilor. „Am plecat cu cei mici. Am fost la părinţii mei, în Prahova. Am vrut să vedem dacă ne descurcăm, au fost foarte cuminţi şi am căpătat curaj. Vrem să plecăm cu ei în vacanţă, pentru că am stat foarte mult în spital şi în casă. Suntem 2 părinţi fericiţi,  eu şi Ilan ne sincronizăm perfect. Mă ajută la băiţă şi a făcut şi o tură de noapte”, i-a povestit amuzată Alina Laufer lui Cristi Brancu.

Experienţa trăită în maternitate şi naşterea prematură care i-a pus în pericol pe cei mici au marcat-o pe Alina. Ea spune că a încercat să ia tot ce este mai bun din experienţă si să se bucure de ceea ce are. Au existat însă, în spital, şi multe clipe cumplite pentru proaspăta mămică. “Am fost să stau de vorba cu medicul şi a trebuit să fiu foarte puternică. Chiar şi medicul a spus că discuţia asta grea, legată de starea de sănătate a copiilor, nu trebuie să fie purtată doar cu un părinte. Dar asta a fost situaţia. La un moment dat, Nathaniel s-a simţit mai bine după operaţie, l-au detubat şi seara a venit medicul de gardă să îmi spună că a avut o nouă criză, a făcut hemoragie la plămâni şi că trebuie intubat din nou. A fost groaznic”, îşi aminteşte Alina greutăţile din maternitate.

Până când lucrurile vor intra în normal, soţii Laufer mai au de trecut câteva hopuri. “Am aşteptat aceşti copii 9 ani de zile. Avem în continuare controale, am primit la externare un to do list, de instrucţiuni.  Trebuie să mergem la control oftalmologic o dată la 2 săptămâni pentru că prematurii dezvoltă retinopatie, avem control neurologic, ecografii de sold. În cazul copiilor prematuri sunt o serie de controale ce trebuie respectate”, i-a povestit soţia lui Ilan Laufer lui Cristi Brancu la Exclusiv VIP, emisiune difuzată de Prima Tv de luni până joi, de la 15.00.

viewscnt

Din aceeași categorie