Anamaria Prodan: Vorbesc nonstop cu Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan: Vorbesc nonstop cu Laurenţiu Reghecampf

Scandalul continuă! Proaspăt antrenor în Azerbaidjan, Laurenţiu Reghecampf trebuie să facă faţă unui nou scandal, după aparitia unor detalii incendiare în presa de la Baku. În direct la Exclusiv VIP, Anamaria Prodan a povestit despre situaţia în care se află acum în relaţia cu fostul antrenor al Craiovei. „Trebuie să îşi asume trecutul acestei fete, în ţară, în străinătate. Asta este! Nu poţi să spui eu eram prin cluburi, batjocorita, nu ai cum să le uiţi să le dai deoparte. Am încercat să îl fac să înţeleagă ca nu are cum să repare, va fi urmărit o viaţă de imaginea ei. El ştie unde este astăzi, fără Anamaria Prodan, cu o domnişoară cunoscută prin oraş. Mi-aş dori să fie fericit, cred că asta e cel mai important. Ce avem de reglat, o să reglăm noi între noi.”

Anamaria Prodan atacă dur la Prima TV şi spune că fiul ei, Laurenţiu Junior, este cel mai afectat. „Bebe nu vrea să îl vadă, cum ar fi să îl vedeţi lângă Corina Caciuc? Băiatul ştie tot, suferă. Nu mai putem face nimic, este părerea lui. Mie îmi pare foarte rău, lăsând la o parte pedeapsa pe care i-am aplicat-o când am dezvăluit cât rău a făcut, este problema lui. Eu, fetele, Laur Junior, trăim frumos.  Mesajele lui Laurenţiu junior sunt dure pentru că este mare şi are orgoliu. Laur  a fost un bărbat foarte mândru. Nu a venit nimeni să îi zică, vezi că pe iubita ta o ştim toţi, sunt poze prin oraş. Dar nu e nici primul, nici ultimul care pică în asta. Să fie fericit, dar cred că e doar o iluzie optică şi, la cum îl ştiu eu, şi îl ştiu foarte bine, suferă tare în el. La fel suferim şi noi, am construit ceva împreună şi nu o să îmi explic niciodată de ce s-a întâmplat asta”, s-a spus Anamaria Prodan lui Cristi Brancu.

Spre surprinderea tuturor, Anamaria Prodan a spus că vorbeşte zilnic cu fostul soţ. „Eu cu Laurenţiu comunic non stop. Vorbim despre orice, ce probleme am, ce nevoie are Bebe, ce s-a scris. Pe copil nimeni nu îl poate obliga, dacă nu vrea să meargă la tatăl lui. Sunt alegerile copiilor mei, le respect, vorbim frumos despre Laur şi ne gândim cum s-a ajuns aici. Până închid ochii o să rezolv puzzle-ul asta: cum a ajuns fetiţa asta atât de aproape de noi?”

Sexy impresara a mărturisit că ştie şi cum se va finaliza relatia dintre Reghecampf şi Corina Caciuc.”  ferească Dumnezeu ca Laurenţiu să afle, o să fie jihad, nici nu o să o mai salute. Laurenţiu a fost doar o pradă uşoară”. Anamaria Prodan a continuat să o atace pe amanta soţului sau. „Ea e nimeni, dar urcă pe spatele soţului meu. Această femeie nu l-ar fi băgat în seama dacă era cum era când l-am luat eu. Astfel de femei trăiesc toată viaţa pentru a găsi aşa ceva. Fetiţa şi-a dorit foarte tare la ziar, i-a cerut lui Laurenţiu să o scoata, să o pună pe prima pagină. Laurenţiu e un om de cuvânt, a pus-o. Şi atunci a apărut tot: poze, filmuleţe, poţi se te pui în fund şi în cap. Nu va putea niciodată să mai stea cum stătea alături de familia lui. O să îl urmărească toată viaţa. Îi doresc să aibă putere să ducă tot ce va urma. Sper să se poată ridica şi să înţeleagă că el trebuie să lupte nu numai cu fotbalul, ci şi cu ceea ce vine din spate şi îl trage în jos”, a spus Anamaria Prodan la Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie