Andreea Berecleanu scrie un nou început la PrimaTV

Andreea Berecleanu scrie un nou început la PrimaTV

Îndrăgita prezentatoare de ştiri Andreea Berecleanu revine în televiziune la pupitrul ştirilor Focus, de la PrimaTV. Cunoscuta jurnalistă se alătură echipei de ştiri şi va prezenta principalul jurnal al zilei - Focus 18, aducând o contribuţie valoroasă brandului PrimaTV.

Cu o experienţă de peste 27 de ani în presă şi în televiziune, Andreea Berecleanu este pregătită să înceapă o nouă poveste la PrimaTV.

„După 8 luni de când sunt jurnalist pe toate planurile comunicării, dar mai puţin pe micul ecran, am fost încântată de proiectele realiste şi profesioniste ale celor care conduc acum PrimaTV şi care şi-au dorit ca eu să fiu vârful de lance pentru noua schimbare a staţiei. E adevărat, nu am rămas indiferentă nici la dorinţa publicului de a mă revedea la TV, exprimată fără încetare în tot acest răstimp, pe reţelele mele de social media. Aştept cu mare drag să ne revedem”, a declarat Andreea Berecleanu.

Focus este brandul locomotivă care legitimeaza zilnic misiunea şi valorile PrimaTV: descoperirea extraordinarului din oamenii obişnuiţi, în poveşti autentice de viaţă, precum şi descifrarea lumii într-o cheie onestă, directă şi obiectivă. Andreea Berecleanu va prezenta Focus 18 dintr-un studio nou, cu o grafică adaptată ultimelor tendinţe în televiziune.

După preluarea de către Clever Business Transilvania, PrimaTV aduce deja două nume de marcă din peisajul mediatic românesc: Andreea Berecleanu şi Constantin Cotimanis. Şi acesta este doar începutul! Viziunea Clever înseamnă investiţii în imagine şi conţinut nou de calitate pentru ca telespectatorii să se poată bucura de un spectacol total de televiziune.

În septembrie, Clever Business Transilvania a adăugat portofoliului său o televiziune generalistă: PrimaTV. Grupul media, dezvoltat de Adrian Tomşa, mai conţine canalele de televiziune Look Plus, Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K, televiziunile tematice Agro TV, Profit.ro, dar şi site-urile looksport.ro, lookplus.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro şi profit.ro.

Foto: Tudor Cucu

viewscnt

Din aceeași categorie