„Batrani si nelinistiti”, farsori experimentati, la Prima TV

Din 27 octombrie, varstnicii fac din nou farse la Prima TV, in cel de-al doilea sezon al emisiunii „Batrani si nelinistiti”.
 
Show-ul de la Prima TV este un program TV original belgian, aparut sub numele de „Benidorm Bastards”, dupa renumita statiune Benidorm, din Spania, acolo unde pensionarii belgieni obisnuiesc sa-si petreaca vacantele. 
 
Inca de la primele difuzari, productia a avut succes in Belgia, devenind in scurt timp cunoscuta si in alte tari. Formatul show-ului a fost vandut in Tarile de Jos, in Germania, Grecia, Suedia, Danemarca, Norvegia, Israel, Australia, Franta si Korea. 
 
Castigator al premiul „Golden Rose”, la cea de-a 50 editie, dar si al premiului pentru „Cel mai bun spectacol de comedie”, precum si detinatorul titlului de „Cel mai bun program TV”, „Benidorm Bastards” a facut inconjurul lumii, fiind la fel de apreciat precum productiile de top „The Muppet Show”, “Little Britain”, “Mr. Bean” sau “Extras”.
 
Emisiunea s-a bucurat de succes si in Romania, asa ca show-ul „Batrani si nelinistiti” revine la Prima TV, cu cel de-al doilea sezon, care se anunta si mai savuros.   
 
Cei sapte protagonisti ai emisiunii sunt actori amatori si chiar daca au varste cuprinse intre 60 si 80 de ani, si-au pastrat spiritul tanar. Sunt experti in farse, pe care sunt gata sa le puna din nou in practica in cel de-al doilea sezon al emisiunii „Batrani si nelinistiti”.  
 
Poantele lor vor surprinde atat prin absurditate cat si prin faptul ca vor fi foarte amuzante. Vor fi farse verbale, in care batranii vor avea un discurs, poante vizuale sau farse prin telefon, in care victimele sunt sunate de varstnici si le sunt adresate intrebari absurde sau le sunt cerute informatii ciudate ori convorbirile batranilor socheaza victimele care aud conversatia. 
 
Asadar, din 27 octombrie „Batrani si nelinistiti” va distreaza cu cele mai tari farse, in fiecare joi seara, de la ora 21:45, la Prima TV.
 
WE LOVE TO ENTERTAIN YOU!
 
viewscnt

Din aceeași categorie