“Batrani si nelinistiti” incheie cel de-al doilea sezon, la Prima TV

“Batrani si nelinistiti” incheie cel de-al doilea sezon, la Prima TV
Sunt bunicii farselor si pret de doua sezoane v-au demonstrat ca varsta nu ii impiedica sa se bucure de viata. Protagonistii emisiunii „Batrani si nelinistiti”, de la Prima TV, si-au surprins de fiecare data victimele cu cele mai neasteptate si amuzante poante. Cei sapte actori amatori au varste cuprinse intre 60 si 80 de ani, insa acest lucru nu i-a impiedicat sa devina specialisti in utilizarea Internetului sau sa experimenteze lucruri noi. Cu ajutorul lor, emisiunea s-a impus repede pe piata media din Romania, devenind in scurt timp unul dintre cele mai indragite si urmarite programe TV.
 
Formatul emisiunii “Batrani si nelinistiti” a facut inconjurul lumii, fiind vandut in peste 20 de tari. Show-ul s-a bucurat de succes si a fost premiat in repetate randuri. In 2011 si-a mai adaugat un premiu in palmares, respectiv International Emmy Award, pentru „Best Comedy”.
 
Joi, 22 decembrie, Prima TV difuzeaza ultima editie din sezonul 2 al show-ului “Batrani si nelinsititi”. Daca vreti sa vedeti ce farse v-au pregatit cei sapte protagonisti pentru finalul sezonului, nu ratati emisiunea, joi, de la ora 21:45, la Prima TV.   
viewscnt

Din aceeași categorie