Câştigă premii pe cuvânt cu Prima TV

Din 2 august, Prima TV te provoacă din nou la concurs! Şi te trimite în vacanţa îndelung aşteptată. Uită-te la Prima TV, prinde cuvintele-indicii din timpul programelor, spune pe ce canal prinzi Prima TV HD şi poţi câştiga, zilnic, 100 de euro! Marele Premiu al concursului verii îţi oferă o o vacanţă de vis, un sejur pentru 2 persoane la Hotel Phoenicia. Vara continuă cu super-premii, la Prima TV!

Indiciile zilei sunt de găsit la tot pasul, în programele Prima TV. Zilnic, între orele 06.00 – 24.00, în emisiunile şi fimele difuzate de Prima TV (cu excepţia ştirilor Focus 14:00, 18:00 si 22:00), telespectatorii pot descoperi cuvintele câştigătoare. Într-o singură zi, pe micul ecran vor apărea mai multe indicii. Pentru a intra în concurs, trebuie să înscrii pe www.primatv.ro, în sectiunea dedicată, doua indicii diferite din aceeaşi zi. Emisiunile în care apar indiciile se pot schimba de la o zi la alta. Poţi câştiga zilnic 100 de euro! Extragerile sunt zilnice, se fac printr-un sistem automat, iar câştigătorii sunt anunţaţi în matinalul Prima TV, Focus la prima oră, din ziua următoare.

Câştigătorul Marelui Premiu va fi aflat la final, pe data de 30 august. La tragerea finală participă toţi cei care au intrat în competiţie şi s-au înscris pe www.primatv.ro, în secţiunea dedicată concursului, chiar dacă au câştigat un premiu zilnic.

Regulamentul complet al campaniei poate fi accesat pe www.primatv.ro. Detalii poti afla şi de pe pagina noastră de Facebook, www.facebook.com/PrimaTVRomania.

INTRĂ AICI PENTRU A PARTICIPA LA CONCURS

Tine-te de cuvânt şi câştigă premii super tari cu Prima TV!

viewscnt

Din aceeași categorie