Ce jocuri ţi se potrivesc în funcţie de zodie?

Ce jocuri ţi se potrivesc în funcţie de zodie?

Foarte mulţi oameni adoră să citească horoscopul, iar de multe ori o previziune pozitivă pe care o auzim dimineaţa ne poate face întreaga zi mai bună, în speranţa că spusele astrologilor se vor adeveri. Iar atunci când crezi că urmează să se întâmple lucruri bune, te încarci cu energie pozitivă, ceea ce este cât se poate de benefic pentru organism.

Oamenii de ştiinţă s-au străduit să înţeleagă semnele zodiacale încă din cele mai vechi timpuri şi, până la urmă, nici nu e de mirare, având în vedere că uneori toţi ne dorim să ştim ce ne aşteaptă. Dar semnele zodiacale nu privesc doar viitorul, ci arată şi anumite trăsături sau pasiuni pe care le avem.

Iar una dintre aceste pasiuni este reprezentată de jocurile de noroc, disponibile astăzi la operatori online licenţiaţi ONJN precum VladCazino, cu o ofertă completă din care nu lipsesc sloturi, mese de ruletă, blackjack, jocuri de poker sau bingo. Conform astrologilor, în funcţie de zodia ta, ţi se potrivesc următoarele jocuri:

Berbec, Leu şi Săgetător - Oamenii din aceste trei zodii sunt consideraţi pasionaţi şi plini de energie. Iar lor le este recomandat foarte mult jocul de ruletă. Adrenalina este maximă, indiferent că jucaţi pe un număr, care vă poate înmulţi miza de 36 de ori, fie că jucaţi pe o culoare, pe o zonă sau pe par/impar. În plus, jocul de ruletă este foarte rapid, motiv pentru care se combină perfect cu pasiunea pusă de nativii din aceste zodii.

Taur, Fecioară şi Capricorn - Nativii din aceste zodii sunt consideraţi oameni energici, plini de bucurie, dar în acelaşi timp au şi sentimente de anxietate. Din aceste motiv, cei care poartă aceste semne zodiacale ar trebui să aleagă să se joace la sloturi, conform astrologilor. Jocurile de tip slot sunt pe locul 1 în topul popularităţii din cel puţin 3 motive. Nu implică reguli de joc, sunt extraordinar de atractive şi pot genera câştiguri importante la orice rotire. Astfel, foarte mulţi oameni joacă la sloturi în prezent, unii pe bani reali, unii pe bani virtuali.

Gemeni, Vărsător şi Balanţă - Conform astrologilor, oamenii din aceste zodii sunt intelectuali şi curajoşi. Astfel, ei au nevoie de un joc care să îi provoace şi din punct de vedere intelectual, iar recomandarea astrologilor este jocul de blackjack. Dintre toate jocurile de noroc, la blackjack norocul contează cel mai puţin. De fapt, cu o strategie potrivită poţi învinge inclusiv casa după ce-i reduci la minim avantajul firesc. Din acest motiv, nativii din Gemeni, Vărsător sau Balanţă, care adoră să gândească şi să facă planuri, se potrivesc la fix cu jocul de blackjack.

Rac, Peşti şi Scorpion - Nativii acestor zodii sunt consideraţi oameni sociabili, dar şi serioşi în acelaşi timp. Pentru ei, astrologii recomandă în general jocurile cu dealer live. Astfel, vor putea interacţiona şi socializa, în timp ce iau decizii importante care să ducă la câştiguri majore.

Indiferent de zodia ta, nu uita însă că jocurile de noroc reprezintă un mijloc de distracţie şi trebuie să joci responsabil.

Diferenţa dintre zodiac şi horoscop

În general, una dintre cele mai frecvente greşeli pe care oamenii le fac în acest domeniu este să pună un semn de egalitate între zodiac şi horoscop. De fapt, lucrurile sunt diferite. Astfel, zodiacele reprezintă constelaţiile care vin în calea Soarelui peste sfera cerească în cursul unui an. Apoi, în funcţie de data la care s-a născut, fiecare om primeşte un semn zodiacal. Fiecare zodie are aşadar particularităţile sale pentru totdeauna.

Pe de altă parte, horoscopul reprezintă doar interpretarea unei astrograme. Iar el este valabil doar pentru o perioadă de timp, fie că vorbim despre o zi, o săptămână, o lună sau un an. Aşadar, zodiacul prezintă date generale pentru toţi nativii unei zodii, în timp ce horoscopul este personalizat şi determinat pentru o perioadă determinată de timp.

viewscnt

Din aceeași categorie