FCSB - CS Mioveni, ora 20:30. Comentează Marius Saizu şi Bogdan Cosmescu

De la pupitrul ştirilor Focus, Marius Saizu trece la microfonul de comentator al unui meci de Liga 1. Sâmbătă, de la ora 20.30, Prima TV difuzează meciul de Liga 1, FCSB – Mioveni, iar comentatorii acestuia vor fi Marius Saizu şi Bogdan Cosmescu.

FCSB are deja o serie de victorii legate în Liga 1 şi este cu ochii pe locurile fruntaşe ale Ligii, în acest moment fiind pe locul 3 dar la mică distanţă de locul 2, FC Botoşani. Mioveni este echipa care se află pe locul 11 iar înaintea pauzei a obţinut un egal cu rivala sa FC Argeş.

Marius Saizu va avea posibilitatea să îşi amintească de vremurile în care a jucat fotbal şi va comenta această partidă sâmbătă, considerând că va fi o experienţă interesantă pentru el: “Primele meciuri de fotbal le-am văzut pe umerii tatălui meu, care a fost în aceeaşi generaţie cu Dobrin, iar când m-a dus tata la fotbal, primul lucru pe care antrenorul l-a întrebat a fost: Ştie cu varza?” aflând apoi că se referea la minge. Am tăvălit „varza câţiva ani, am călit-o, zic eu, destul de bine. Azi, fotbalul nu mai este atât de boem ca atunci când jucam eu dar am rămas fan declarat FC Argeş. Sâmbătă, la Prima TV voi comenta echipa Mioveniului, rivală a echipei FC Argeş. Eu zic că FCSB este o candidată la titlu, prin prisma patronului iar Mioveni o echipă care poate spera la o clasare de mijloc. Îmi pare tare rău că FC Argeş nu e mai sus în clasamentul Ligii 1 şi sper să vin să comentez un meci Mioveni versus FC Argeş. Vă aştept sâmbătă, de la ora 20.30, la Prima TV să vedeţi cât de bine am călit „varza atâţia ani.

Sâmbătă, de la ora 20.30, Prima TV te aşteaptă cu un meci de Liga 1, într-un comentariu inedit, cel al lui Marius Saizu. 

viewscnt

Din aceeași categorie