Focus la Prima Oră, de acum şi duminica

Mai multă informaţie, mai mult divertisment, mai mult infotainment. Focus la Prima Oră, matinalul Prima TV, se vede din 20 iunie şi în weekend. În fiecare duminică, de la 09.00, telespectatorii au opţiunea unui program de urmărit în familie. Focus la Prima Oră de weekend devine partenerul ideal pentru un sfârşit de săptămână informat şi relaxat.  Matinalul de weekend va fi un jurnal al ştirilor pozitive din România şi din lume, pe care telespectatorii Prima TV le pot vedea în linişte, acasă, alături de toată familia. Îndemnul PRIMA TV este simplu: “Înainte de a începe o nouă săptămână, aminteşte-ţi de poveştile care ţi-au adus bucurie.”

În fiecare duminică, din 20 iunie, timp de 2 ore, cei din faţa micului ecran îşi pot încheia săptămâna cu ştirile care inspiră, amuză şi  umplu inima de fericire. “Ediţia de duminică este similară cu cea din timpul săptămânii, în sensul în care nu scăpaţi de mine şi de Daniel, însă conţinutul este mult diferit.  Tonul este unul pozitiv, cu ştiri vesele sau, pur şi simplu, de interes national şi nu numai. Practic, un telespectator care a fost rupt de realitate în timpul săptămânii, duminică de duminică va putea afla, de acum încolo, ce e nou”, spune Irina Gologan, co-prezentator Focus la Prima Oră. “Cred că duminica e indicat să vezi că lumea are şi alte culori faţă de cele prezentate de ştirile din timpul săptămânii, gri sau negru, atunci când vedem şi partea mai puţin frumoasă a lucrurilor. Aşadar, finalul de săptămână este despre optimism, curiozităţi, lucruri variate şi diferite”, o completează Daniel Osmanovici, colegul de la pupitrul matinalului PRIMA TV.

După o ascensiune rapidă în preferinţele telespectatorilor care au plasat Focus la Prima Oră în topul audienţelor, PRIMA TV mizează, din 20 iunie, în fiecare duminică, de la 09.00 la 11.00, pe un plus de energie, ştiri de calitate, documentate, dar, mai ales, pe imparţialitate.

viewscnt

Din aceeași categorie