GALERIE FOTO Căsătorie cu peripeţii pentru Gabriela Marin de la Cronica Cârcotaşilor

GALERIE FOTO Căsătorie cu peripeţii pentru Gabriela Marin de la Cronica Cârcotaşilor

Gabriela şi Radu se cunosc de 2 ani. Şi au decis să spună “da” în faţa ofiţerului Stării civile. Numai că drumul spre acesta a fost mai lung decât au apreciat aşa că...au întârziat! Cam aşa sună, pe scurt, povestea Gabrielei Marin, actriţa care îi dă viaţă lui Denise Pilafai la Cronica Cârcotaşilor în fiecare miercuri, de la 20.00, la Prima TV. “A fost o aventură să ajungem la Starea Civilă. Eu, de regulă, întârzii. La filmări, la întâlniri, cam peste tot. Colegii mei de la Cronică erau deja acolo, ne aşteptau şi noi încercam să trecem de un blocaj la Arcul de Triumf. Ce e important, însă, e că am ajuns. Şi am spus “da”. Şi am început o nouă aventură alături de Radu”, povesteşte amuzată Gabriela.

Toată echipa Cronicii a fost alături de ea, iar Dezbrăcatu i-a transmis un mesaj surpriză. “ M-am bucurat să primesc un mesaj frumos chiar de la cea pe care o impersonez, de la Denise Rifai, căreia îi mulţumesc pentru gândurile bune. E minunat să ştii că îi ai pe toţi ai tăi aproape în zile atât de importante”, spune Gabriela.

Gabriela Marin şi Radu Turtă s-au cunoscut în urmă cu 2 ani. Şi, de atunci, au fost de nedespărţit. Radu este alpinist şi renunţase la viaţa din Bacau după ce a cumpărat o cabană în munţi. “Radu e un bărbat minunat, alături de care am trăit şi experimentat imens. Mă bucur că ne-am întâlnit şi acum ne pregătim să vedem cum e viaţa de familie. Şi, da, mi-am păstrat numele după casatorie”, spune Gabriela. Care poate fi urmărită în fiecare miercuri, de la 20.00, la Prima TV, cum dă viaţă unor personaje precum Diana Soşoacă şi Denise Pilafai. 

viewscnt

Din aceeași categorie