Magda Vasiliu a confirmat despărţirea de soţ. Vedeta este singură din nou

Au trecut împreună prin momente foarte grele, dar, poate, tocmai acelea au dus la ruptura. Asta crede Magda Vasiliu, stirista mutată de 4 ani în Italia pentru a-şi trata copilul, despre desparţirea de soţ. Magda i-a confimat lui Cristi Brancu la Exclusiv VIP  că este, din nou, o femeie liberă. „Este o decizie pe care am luat-o de comun acord si pe care nu îmi doresc sa o comentez pentru că nu este nimic spectaculos. La un moment dată prioritatile se schimbă, ţelurile se schimbă.  Aşa cum a fost mutatul in Italia, apoi boala lui Vlad. Probabil că la un moment dat apar tot felul de lucruri asa ca am decis fiecare să mergem pe drumul lui. Dar nu e nimic de ascuns, nimic senzaţional”, a spus vedeta.

Magda Vasiliu a anuntat la Prima TV, la Exclusiv VIP, că hotarîrea luată de comun acord este definitivă. „Pur şi simplu, e  o decizie luată cu maturitate, pentru că nici eu, nici fostul soţ nu mai avem 20 de ani.”

Magda a trecut prin clipe grele şi le-a raspuns celor care o intreaba de ce nu se intoarce înapoi,  în România. „Vlad e un copil care a depăşit o boală cumplita, dar acum e bine. Si, ca orice copil normal, iese cu bicicleta,  iese cu copii. Şi a căzut. Cum cad toţi copiii. În cazul lui te gândeşti că poate fi mai mult decât atât. A fost un moment dur. Norocul nostru este că totul s-a întâmplat în Italia, unde ambulanta a ajuns în 5 minute. In 15 minute eram la spital, a fost anesteziat imediat au făcut radiografia şi mi-au spus: „plecaţi cu elicopterul la Roma avand în vedere istoricul lui medical.” L-a luat elicopterul, a fost o desfasurare extraordinară de forţe. În Italia aceasta este normalitatea, de aceea nu mă întorc acasa”, a spus Magda în direct la Exclusiv VIP,  la Prima TV

viewscnt

Din aceeași categorie