Nicolae Botgros se luptă din nou cu Covid-19

Nicolae Botgros se luptă din nou cu Covid-19

Marele artist este din nou în faţa unei provocării- el este infectat cu COVID-19.  Deşi nu are simptome severe, maestrul este reţinut şi îşi doreşte să depăşească cu bine şi această cumpănă. „Este aproape de COVID. Sunt vaccinat de 2 ori şi cred că de data asta nu îşi are locul o formă mai severă. E mai mult o răceală, îşi revine vocea, sunt bine. Mai am 2-3 zile şi ies din carantină”, a declarat în exclusivitate maestrul la Prima TV.

Infectat anul trecut cu Covid-19, cu o formă severă, Nicolae Botgros s-a vaccinat şi îi îndeamnă pe toţi să facă asta.  „Vaccinul de data asta s-a dovedit a fi foarte bun.  Am avut un guturai, nu am avut febră, saturaţia foarte bună. M-a protejat foarte mult vaccinul”, a spus Nicolae Botgros la Exclusiv VIP la Prima TV.

În 2021, Nicolae Botgors a fost la un pas de moarte din cauza Covid-19. „A fost cel mai greu moment din viaţa mea, îmi luasem rămas bun de la copii, familie, soţie. A fost un moment critic.  Dumnezeu a fost cu noi şi puterea oamenilor care s-au rugat pentru mine s-a simţit foarte tare”, a spun optimist maestrul Botgros

2021 a fost  însă un an tare greu pentru Nicolae Botgros pentru că şi-a pierdut soţia. „Plecarea soţiei a fost o ruptură foarte mare pentru mine. Nu doresc nimănui aceea durere. Nici celui mai mare duşman. Trăiesc cu durerea în suflet.”

Acum, actorul este în perioada de recuperare şi are planuri mari pentru viitor. „Să ne ajutăm unul pe altul şi să ne fie bine. Să ne întoarcem la concerte şi să fim sănătoşi.” 

viewscnt

Din aceeași categorie