Pilotul de raliuri Daniel Onoriu s-a trezit din comă

Pilotul de raliuri Daniel Onoriu s-a trezit din comă

Miracolele se întâmplă! După 55 de zile de comă, astăzi pilotul Daniel Onoriu şi-a revenit şi a vorbit. În exclusivitate la Prima TV, la Exclusiv VIP, Estera Onoriu, mătuşa lui Daniel, a povestit despre minunea din viaţa lor. “După 55 de zile de comă astăzi s-a trezit. Ieri medicii ne-au spus să ne pregătim de ce este mai rău, pentru că resursele lui au ajuns la capăt. Astăzi am primit vestea minunată. Vestea a venit ca o rândunică ce anunţă venirea primăverii. Daniel s-a trezit, a început să mişte buzele, să vorbească, a cerut să vină familia să îl vadă. Prima lui întrebare a fost de cât timp sunt în spital”, i-a povestit Estera Onoriu lui Cristi Brancu.

Mai mult, pilotul de curse internat cu septicemie gravă în spital după o operaţie de miscorare de stomac nereuşită a surprins întreg personalul medical. “Soţia şi copii îi spuneau mereu numele unei asistente, Roxana, când mergeau la el. Daniel era în comă. Şi acum, când s-a trezit, a întrebat de Roxana. Asistenta a venit lângă el şi i-a cerut să îşi vadă familia. Soţia a fost deja la el, i-a spus să vină copiii şi, când soţia a ajuns la numele celui mic, care este un copil cu nevoi speciale, Daniel a făcut semn să nu vină să îl vadă aşa. E un semn că şi-a revenit, îl recunoaşte şi totul merge pe calea cea bună”, a povestit Estera Onoriu la Prima TV

Întoarcerea miraculoasă a lui Daniel Onoriu din comă este rodul a nenumărate zile de rugăciuni şi gânduri bune. “În urma septicemiei medicii se aşteptau să fie sechele grave. Mulţumim lui Dumnezeu că este bine. În afara zilelor de post ne-am rugat din oră în oră. Unde oamenii ne-au spus că nu mai există nicio şansă, Dumnezeu a făcut o minune în faţa căreia să ne închinăm. Au fost foarte mulţi oameni care ne-au susţinut”, a mai spus Estera Onoriu la Exclusiv VIP.

viewscnt

Din aceeași categorie