Premieră media în România: „Epic Show“ debutează la ora 22.00, în exclusivitate pe adevarul.ro

Înainte de începerea emisiunii, în direct la Adevărul Live, Adriana Mariş şi Diane vă invită, la ora 22.00, la o întâlnire cu cei patru clujeni, membrii „Epic Show“.

„Epic Show“ este un pamflet săptămânal în care abordarea actualităţii şi a lumii înconjurătoare e făcută printr-un melanj de rubrici, scenete şi intervenţii, care conţine atât elemente dedicate televiziunii, cât şi cele specificie mediului online. La intersecţia dintre haz de necaz şi haz de autobază şi inteligenţă sclipitoare, „Epic Show“ „pamfletizează“ realitatea înconjurătoare prin metode mai mult sau mai puţin înjurătoare.

„Ne luăm subiectele din tot ce ne înconjoară. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar uneori nu ne uităm mai departe de oglindă. În stilul clasic, jurnalistic, vrem să fim imparţiali. Vrem să jignim pe fiecare în mod egal“, au glumit cei patru membrii „Epic Show“, în cadrul unei intervenţii în emisiunea „Adevărul Live“.

Fiecare ediţie de „Epic Show“ are o temă principală în jurul căreia gravitează celelalte subiecte. Bârfele, ştirile recente şi mondeniţăţile vor face deliciul rubricii „Epicentrul“, în care vor fi discutate ceel mai demne de discutat subiecte la terasele din centru şi băncile din faţa blocului, ca mai apoi, subiectele din lumea largă să intre în categoria specială „Epicanterii“. Pe lângă acestea, pritnre rubricile emisiunii se mai numără „Sinteza Silei“, „Angchetă pe Banchetă“, secţiune dedicată interviurilor cu vedete pe bancheta din spate, „Produsul Internet Brut“, „Videochixuri“, rubrică de analizat videoclipuri şi „Epoca de gheaţă“, momentul în care se discută cele mai non-epice evenimente din ultima vreme.

„Emisiunea «Epic Show» este şi va fi, înainte de toate, amuzantă, ironică şi autoironică, taxând scump pe unii şi ridiculinzându-i absolut gratuit pe alţii. Împletind în mod armonios vloggingul (n.r.-video blog) cu stand-up comedy, datul cu părerea şi bârfologia cu statul la pupitru, «Epic Show» este cocktailul satiric cu care te poţi îmbăta săptămânal fără ca asta să aibă repercusiuni asupra ficatului“, spune Tibi Codrean, unul dintre membrii echipei.

În prima ediţie „Epic Show“, difuzată în această seară, în premieră, pe site-ul adevarul.ro, de la ora 22.30, Bogdan „Bob“ Rădulescu, Tibi Codorean, Adrian Cucu şi Dragoş Stan vor vorbi despre arta de a fi român.  Aşadar, nu pierdeţi „Epic Show“, sâmbătă, 15 martie, de la ora 22.30, în exclusivitate pe adevarul.ro şi în curând şi în noua grilă de primăvară Prima TV.

 Înainte de începerea emisiunii, în direct la Adevărul Live, Adriana Mariş şi Diane vă invită, la ora 22.00, la o întâlnire cu cei patru clujeni, membrii „Epic Show“.
viewscnt

Din aceeași categorie