Prima TV se alătură Salvaţi Copiii România în campania de strângere de fonduri pentru refugiaţii din Ucraina

Prima TV se alătură Salvaţi Copiii România în campania de strângere de fonduri pentru refugiaţii din Ucraina

Umanitatea îşi arată cea mai frumoasă faţă a ei în aceste zile în România. Războiul de la graniţa cu Ucraina a stârnit un imens val de empatie, iar societatea civilă a reacţionat rapid şi a sărit în ajutorul zecilor de mii de refugiaţi din ţara vecină. Poate printre cei mai afectaţi sunt micutii ucraineni a căror copilărie fericită a fost spulberată peste noapte. Prima TV crede în bine şi se alătură organizaţiei Salvaţi Copiii in misiunea de a strânge fonduri care să îi ajute pe micuţii refugiaţi să depăşească coşmarul prin care trec. Zeci de mii de copii s-au trezit cu copilăria furată. Au devenit, alături de familiile lor, pribegi. Fug din liniştea căminului, din ţara lor, de frica războiului. Fug pentru viaţă!

Alături de Salvaţi Copiii România, Prima TV Crede în bine şi vrea să demonstreze că suntem oameni pentru oameni. Acum, în cele mai încercate momente, oricare dintre noi îi poate ajuta pe copiii din Ucraina să poată spera la un viitor mai bun.  

Putem face lucruri mari cu un mic ajutor- un sms la nr 8827 înseamnă o donaţie singulara de 2 euro! Vedetele Prima TV s-au implicat în această strângere de fonduri iar echipele de teren ale Salvaţi Copiii România, sprijinite de voluntari, acordă asistenţă umanitară pentru copiii refugiaţi din Ucraina în punctele de frontieră de la Sighet, Siret, Giurgiuleşti şi Isaccea şi în Centrele pentru solicitanţi de azil ale Inspectoratului General pentru Imigrari din Maramureş, Suceava şi Galaţi.  

Suntem impreună pentru copiii din Ucraina, uniţi într-o campanie Prima TV şi Salvaţi copiii

Toate modalitatile prin care se pot face donatii:

SMS 8827 pentru 2 euro (donatie singulara)
Cont BCR: RO15RNCB0071011434790005
Donatie online pe www.salvaticopiii.ro

Suma alocată cauzei este de 2 Euro.

Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.

În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

Campanie realizată cu sprijinul Digi Mobil, Orange Romania, Telekom Romania Mobile şi Vodafone Romania

viewscnt

Din aceeași categorie