Primii câştigă, quiz show prezentat de Cove şi Diana Bart, de luni până joi la Prima TV

De luni până joi, de la ora 19.30, Gabriel Coveşeanu (Cove) şi Diana Bart prezintă Primii câştigă la Prima TVun concurs de cultură generală unic în România.

Pentru a-şi adjudeca premiul cel mare, telespectatorii trebuie să descarce gra tuit aplicaţia Primii câştigă din Apple Store şi Google Play şi să urmărească Prima TV. Ei vor răspunde la 10 întrebări de cultură generală care vor apărea doar pe micul ecran. Fiecare întrebare va avea 4 variante de răspuns, dintre care una singură este corectă. Participanţi vor avea la dispoziţie 10 secunde de la momentul afişării acestora pe ecranul device-ului, pentru a răspunde la întrebare, răspunsul este apoi transmis de către telespectatori de pe device-ul utilizat.   “Ne bucurăm să intrăm în casele telespectatorilor noştri fix în Ajun de Moş Nicolae. Aducem în dar premii în bani pentru cei care sunt rapizi şi ştiu să răspundă corect. Câştigători vor fi primii 5 participanţi care răspund cel mai rapid la ultima întrebare si au răspuns corect la toate cele 10 întrebări.  Toţi concurenţii pot juca până la finalul concursului, când vor afla dacă au fost sau nu eliminaţi pe parcurs şi care sunt răspunsurile corecte la toate întrebările”, explică Cove mecanismul Primii câştigă.

Emisiunea de la Prima TV are la bază un mecanism simplu, accesibil tuturor celor care deţin un smartphone sau o tabletă. “Nu este un concurs cu casting. Important e să ai cultură generală şi rapiditate. Noi am jucat jocul la probe şi pot să vă spun că întrebările sunt interesante. Tot ce trebuie să faceţi este să descărcaţi gratuit aplicaţia “Primii câştigă” din magazinele App Store şi Google Play şi veţi fi la un click distanţă de premii. Şi, evident, să ne urmăriţi la Prima TV”, spune Diana Bart..

Primii câştigă este un show unic de televiziune difuzat 4 zile pe săptămână, de luni până joi, de la 19.30. Pasionaţii de quiz show-uri vor putea participa de pe telefon sau tabletă, de oriunde s-ar afla, în faţa televizorului sau urmărind Prima TV de pe alt dispozitiv.

Regulamentul concursului poate fi văzut aiciaiciaici şi aici.

viewscnt

Din aceeași categorie