Profesorul Alexandru Rafila despre ce se întâmplă cu pandemia în România, la Insider Politic

Profesorul Alexandru Rafila despre ce se întâmplă cu pandemia în România, la Insider Politic

Un an şi jumătate de panică, mai bine de o lună de relaxare şi o toamnă ce se anunţă...zbuciumată. Invitatul lui Sebastian Zachmann la Insider politic, duminică, 04 iulie, de la 11.00, la Prima TV, este senatorul şi medicul Alexandru Rafila.

A venit vara, măsurile s-au relaxat, este timpul pentru mare, soare, vacanţă. Însă, cu toţii aşteptăm cu inima strânsă toamna. Ştirile despre tulpina indiană a COVID 19 sunt din ce în ce mai frecvente în jurnalele de ştiri iar panica intră, încet-încet, în populaţie. Avem însă, motive să ne temem? La această întrebare răspunde medicul Alexandru Rafila, actualmente deputat PSD.  Cum arată prognoza pentru toamnă? Ne pregătim pentru un nou sezon de carantină? Întâmpinăm tulpină indiană imunizaţi sau doar bronzaţi? Profesorul Alexandru Rafila răspunde întrebărilor care se ivesc la orizont la Insider politic, duminică, de la 11.00, la Prima TV.


Insider politic” este emisiunea difuzată de Prima TV în fiecare duminică, de la ora 11.00  şi prezentată de jurnalistul Sebastian Zachmann.

viewscnt

Din aceeași categorie