Quiz show-ul Primii câstigă a debutat în forţă! Premiul de 10.000 de lei a fost adjudecat

Quiz show-ul Primii câstigă a debutat în forţă! Premiul de 10.000 de lei a fost adjudecat

Quiz show-ul Primii câstigă a debutat în forţă, iar premiul de 10.000 de lei a fost adjudecat! Mii de români au descărcat aplicaţia Primii Câştigă din Google Play si App Store şi au jucat cel mai interactiv joc de cultură generală.

5 dintre telespectatorii Prima TV au împărţit premiul cel mare. Ei au fost cei mai rapizi şi au răspuns corect la toate întrebările din aplicaţie. Cove si Diana vă asteaptă cu premii mari si multă voie bună şi în această seară. Nu uitaţi! Puteţi juca de luni până joi, de la 19.15, pe Prima TV!

Pentru a fi siguri că nu ratează niciunul dintre paşii concursului de cultură generală, telespectatorii Prima TV trebuie să ştie:

1. Întrebările vor fi afişate DOAR pe ecranul televizorului în timpul emisiunii Primii câstigă şi citite de Cove şi Diana Bart

2. Fiecare întrebare va avea 4 variante de răspuns ce vor fi afişate atât pe ecranul televizorului cât şi pe ecranul device-ului utilizat de participanţii la concurs

3. Există O SINGURĂ varianta corectă de răspuns

4. Participanţii vor avea la dispoziţie 10 secunde de la momentul afişării acestora pe ecranul device-ului, pentru a răspunde la întrebare, răspunsul fiind transmis de pe device-ul utilizat (telefon sau tabletă)

5. La inceputul fiecarei editii va fi anuntat premiul pus in joc

Regulamentul complet al emisiunii-concurs "Primii câştigă" poate fi consultat AICI

viewscnt

Din aceeași categorie