Roxana Ghiorghian a trecut de la pupitrul ştirilor la manşa avionului

Roxana Ghiorghian a trecut de la pupitrul ştirilor la manşa avionului

Pasiunile trebuie cultivate şi urmate. Este şi cazul Roxanei Ghiorghian, prezentatoarea Meteo de la Prima TV. Pasionată încă din copilărie de zbor, Roxana şi-a împlinit un vis:  a pilotat pentru câteva minute un avion de agrement. “A fost o experienţă minunată! A fost a doua oară când am zburat şi, cu siguranţă, nu ultima. Pentru că m-am îndrăgostit! Am pilotat puţin şi e o senzaţie unică. Emoţie, adrenalină şi plăcerea de a fi cu capul în nori, la propriu.”

Încântată şi nerăbdătoare, Roxana ştie care este următorul pas pentru a-şi cultiva pasiunea. “După această experienţă, mă gândesc destul de serios să fac şcoala de pilotaj. Îmi place să fiu la înălţime. Îmi doresc să sar cu paraşuta, dar pentru asta mai am nevoie de puţin curaj”  

Însă, goana după adrenalină nu se opreşte aici pentru vedeta Prima TV, care se declară cucerită de tot ce înseamnă sport cu motor şi…nu numai. “Îmi place şi viteza. Am fost la raliu şi îmi doresc repet experienţa şi în acest an. Sunt pasionată şi de sporturile de contact şi merg destul de des la gale de MMA, kickboxing. Şi eu am practicat arte marţiale şi am cochetat puţin şi cu boxul”

O vedetă plină de surprize, Roxana Ghiorghian poate fi urmărită în jurnalele Focus de la Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie