Serialul Pup-o, mă! vine la Prima TV

Aventură, mult umor şi o distribuţie de zile mari. Asta le aduce din 6 octombrie Prima TV telespectatorilor în serialul Pup-o, mă! După succesul avut de producţiile Pup-o, mă! 1 şi Pup-o, mă! 2, Alin Panc a transformat continuarea poveştii într-un serial de televiziune. Cei doi fraţi ciobani, Tică (Alin Panc) şi Horică (Sandu Pop, aka Văru’ Săndel), sunt, în sfârşit, stăpânii stânei şi se cred o partidă pentru orice femeie. Însă soarta le pregăteşte noi surprize, asa că Tică şi Horică ajung…vedete la TV, într-un show ce se numeşte “Înfruntarea bacilor”.

8 tinere frumoase intră în competiţie pentru inima celor doi, pentru premiul de 50.000 de euro şi titulatura de Băciţa anului. “Oamenii iubesc serialele aşa că pentru mine este o nouă provocare. În plus, un serial îţi permite să îţi foloseşti imaginaţia şi să o laşi să lucreze mult mai mult. Pentru telepectatorii Prima TV va fi o toamnă interesantă, mai ales că noi, cei din secolul ăsta, iubim mai mult poveştile lungi, aşezate şi comice. Fiind hunedorean m-am inspirat din zonă şi am făcut şi primul serial de televiziune cu şi despre ardeleni. Şi primul serial cu ciobani. La Prima TV telespectatorii vor găsi candoarea şi bunul simt al oamenilor simpli”, spune Alin Panc, producătorul serialului.

Povestea din Pup-o, mă! serialul este alertă, acţiunea are multe faţete, umorul de limbaj şi situaţie este întâlnit la orice pas. Din distribuţia serialului face parte şi Laura Cosoi, în rol de prezentator TV. “A fost o provocare, dar şi o bucurie, să filmez alături de Alin Panc şi Văru’ Săndel. Provocare pentru că filmările au avut loc înainte să o nasc pe Lara. Bucurie pentru că băieţii sunt extrem de talentaţi şi aduc multă creativitate pe platourile de filmare. Din toamnă, ne vedem la Prima TV într-un serial care vă va face să râdeţi pe săturate”, spune Laura.

Şi pentru Sandu Pop (Văru’ Săndel), serialul Pup-o, mă! este o confirmare a succesului la public al producţiilor anterioare. “Horică este şi în serial un prostuţ simpatic, cu o inimă maaare. Crede despre fratele lui că este cel mai deştept om de pe planetă şi îl urmează oriunde”, spune Văru’ Săndel. “Prima TV va aduce noul în showbiz-ul românesc. Ne-am ales reciproc să facem un serial pentru bucuria oamenilor. Cred că, în primul rând, publicul o să fie câştigat de stilul unic şi umorul din serialul Pup-o, mă! Vom plusa la capitolul acţiune, umor, distribuţie, iar telepectatorii se vor bucura de un stil unic de filmare şi montaj”, spune Alin Panc.

Distribuţia serialului toamnei este completată de 8 actriţe si influenceri din tânăra generaţie, care se bat pentru inima bacilor. Fetele sunt frumoase, cu experienţă pe platourile de filmare sau în social media, iar telespectatorii le vor urmări cu sufletul la gură cum trec prin probe amuzante precum cursa viteză de depănuşat porumb sau cea de urmărit găini în bătătură.

Serialul Pup-o, mă! vine, din 6 octombrie, ora 20:00, la Prima TV

viewscnt

Din aceeași categorie