FoodPro Preloader

Trăsniții la 5 ani de Cartea recordurilor

În urmă cu 5 ani, Cartea recordurilor desemna sitcomul Trăsniții drept cel mai longeviv din lume, producția românească surclasând animația The Simpsons, care deținuse până în acel moment recordul mondial. În 2015, cu un număr total de 1345 de episoade, însumate sub cele trei denumiri sub care serialul a fost difuzat de Prima TV, respectiv Trăsniți în N.A.T.O, Trăsniți din N.A.T.O și Trăsniții, sitcomul produs de Grig Chiroiu a intrat în Guinness Book doar cu cele 689 de episoade, înregistrate în acel moment sub titulatura de Trăsniții.La 5 ani de la declararea celui mai longeviv sitcom din televiziunea mondială, Trăsniții au ajuns la al 1800 - lea episod și la al 34 –lea sezon.

Grig Chiroiu, alias președintele Pupăză, ne spune la ceas aniversar că: „Au trecut cinci ani în care noi suntem tot aici și continuăm să fim în Cartea recordurilor cu speranța că nu ne va depăși nicio altă producție de televiziune din lume. În această toamnă depășim 1800 de episoade și cred că nu ne vom opri aici. Este interesant faptul că pe data de 7 septembrie sărbătoresc și 24 de ani de căsnicie, o sumă frumoasă. Păstrând spiritul de glumă care ne caracterizează, am constat că au trecut 5 ani de când Trăsniții au intrat în Cartea Recordurilor, exact cât un mandat prezidențial. Așa că am decis, eu președintele Pupăză, “președintele poporului”, că eu sunt singurul care poate proteja acest "bun național" și astfel să încununăm, în mandatul meu, această epopee cu o aniversare "de copertă ".

Povestea Trăsniților a început în anul 2003 cu “Trăsniți în N.A.T.O.”, serial ce urmărea cu umor peripețiile soldaților români, înregimentați în prima unitate N.A.T.O. de pe teritoriul României. Și au luptat soldații pe frontul de la Prima TV până în sezonul 9, când și-au aruncat unitatea în aer și au fost dati afară din serviciul militar. Astfel și-au început viața civilă și au devenit “Trăsniți din N.A.T.O.”. Din sezonul 13 și-au spus simplu „Trăsniții” și au bătut recordul absolut al sitcomurilor românești. Povestea “Trăsniților” continuă, așa că nu ratați cel mai longeviv sitcom din lume, la Prima TV.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU