Reteta zilei: Tort cu ciocolata si branza de vaci

Reteta zilei: Tort cu ciocolata si branza de vaci

După un meniu săţios, merge de minune şi ceva dulce. Şi ce poate fi mai bun decât un tort cu ciocolată şi brânză de vaci? Foloseşte ciocolată menaj cu un conţinut mare de cacao. Smântâna pentru frişcă este indicat să o ţii la frigider înainte de a o bate. Ca să fie pufoasă brânza de vaci, ţine-o la scurs şi mixeaz-o bine înainte de a încorpora restul ingredientelor.

Tort cu ciocolată şi brânză de vaci – Ingrediente (1 tavă)

Pentru aluat
200 g făină
2 linguri cacao
125 g unt
1 gălbenuş

Pentru umplutură
500 g brânză de vaci
100 g smântână grasă pentru frişcă
3 gălbenuşuri
200 g ciocolată menaj
1 plic zahăr vanilat
100 g zahăr
zeama de la o jumătate de lămâie
coaja de la o lămâie

Află cum se prepară deliciosul tort cu ciocolată şi brânză de vaci.

viewscnt