CÂŞTIGĂ PREMII PE CUVÂNT CU PRIMA TV! PARTICIPĂ LA CONCURS!

Din 14 iunie, Prima TV te provoacă la concurs! Şi te trimite în vacanţa îndelung aşteptată. Uită-te la Prima TV, prinde cuvintele-indicii din timpul programelor şi poţi câştiga, zilnic, un premiu în bani! Marele Premiu al concursului verii îţi oferă o experienţă unică, un sejur ULTRA ALL INCLUSIVE în ANTALYA, TURCIA. E timpul să ieşi din pandemie şi să ai o vară dincolo de cuvinte!

Indiciile zilei sunt de găsit la tot pasul, în programele Prima TV. Zilnic, între orele 06.00 – 24.00, în emisiunile şi fimele difuzate de Prima TV (cu excepţia ştirilor Focus 14:00, 18:00 si 22:00), telespectatorii pot descoperi cuvintele câştigătoare. Într-o singură zi, pe micul ecran vor apărea mai multe indicii. Pentru a intra în concurs, trebuie să înscrii pe www.primatv.ro, în sectiunea dedicată, doua indicii diferite din aceeaşi zi. Emisiunile în care apar indiciile se pot schimba de la o zi la alta. Poţi câştiga zilnic 100 de euro! Bani tocmai potriviţi pentru o ieşire în oraş. Extragerile sunt zilnice, se fac prin random.org, iar câştigătorii sunt anunţaţi în matinalul Prima TV, Focus la prima oră, din ziua următoare. 

Câştigătorul Marelui Premiu va fi aflat la final, pe data de 12 iulie. La tragerea finală participă toţi cei care au intrat în competiţie şi s-au înscris pe www.primatv.ro, în secţiunea dedicată concursului, chiar dacă au câştigat un premiu zilnic.

Regulamentul complet al campaniei poate fi accesat pe www.primatv.ro.  Detalii poti afla şi de pe pagina noastră de Facebook, https://www.facebook.com/PrimaTVRomania.

INTRĂ AICI PENTRU A PARTICIPA LA CONCURS

Tine-te de cuvânt şi câştigă premii super tari cu Prima TV!

 

viewscnt