Ce inseamna cand visezi apa

Ce inseamna cand visezi apa


Ce inseamna cand visezi apa? Visele cu apa pot fi interpretate in foarte multe feluri, in functie de tipul apei. Daca visezi apa curgatoare si limpede, ai parte de succes, daca, dimpotriva, e tulbure sau adanca, s-ar putea sa te pandeasca o primejdie.

Daca visezi apa curgatoare, inseamna, de cele mai multe ori, ca vei avea parte de satisfactii in plan social. Te faci remarcat in colectivul in care-ti doresti sau legi noi prietenii cu oameni importanti. Daca in vis apare un parau, ai putea primi o mostenire sau bani in plus la salariu.

Daca visezi apa care curge repede, inseamna ca ai succes in afaceri, dar apar si cativa dusmani care te invidiaza si de care trebuie sa te feresti.

Daca visezi apa curgatoare foarte adanca, este, insa, semn rau. Vei fi cuprins de griji, te vei certa cu cineva si vei fi macinat de niste probleme.


Daca visezi ca bei apa calda, inseamna ca s-ar putea sa ai probleme in cuplu. Daca, in vis, bei apa rece si limpede, vei avea spor si putere de munca.

Daca in vis arunci apa pe cineva, inseamna ca in urmatoarea perioada vei avea un comportament care-i va deranja pe prietenii apropiati.


Ce inseamna cand visezi apa tulbure


Cand visezi apa tulbure, nu e deloc semn bun. Exista riscul sa te imbolnavesti sau sa fii ranit. In orice caz, apa tulbure inseamna suferinta trupeasca.

Ce inseamna cand visezi apa adanca

Ce inseamna cand visezi apa adanca? Apa care nu curge si e foarte adanca semnifica teama, frica, exact ca in viata reala. Poate, de asemenea, sa prevesteasca o cearta sau un pericol.

.

viewscnt

Din aceeași categorie