Ce vise prevestesc o sarcina

Ce vise prevestesc o sarcina

Se spune că visele reprezintă o altă parte a conştiinţei. Desfăşurate parcă după scenarii îndelung gândite, cu intrigi, acţiuni şi puteri supranaturale, visele au adesea semnificaţii ascunse. Te întrebi ce vise prevestesc o sarcină? Am aflat noi câteva idei şi ţi le împărtăşim.

Încă din cele mai vechi timpuri visele au început să fie interpretate. Indiferent cine încerca să le descopere simbolurile, toate aveau legătură cu „cititul“ viitorului.

Surprinzător sau nu, cele mai multe femei cred în semnele viselor, mai ales când este vorba despre o sarcină. Sunt o mulţime de reprezentante a sexului feminin care se visează, la un moment dat, cu burtică, aşa cum se întâmplă şi cu rochia de mireasă.

Din fericire, specialiştii în tălmăcirea viselor au detaliat posibilele semnificaţii ale unuia dintre cele mai înălţătoare vise: cel în care apare o sarcină.

Ce vise prevestesc o sarcină - cele în care apar peşti

În fruntea listei se situează visele legate de apariţia peştilor. Fie că visezi că prinzi un peşte, că-l găteşti, deci e proaspăt sau crud, acestea prevestesc o sarcină. Iar dacă aştepţi de multă vreme să rămâi gravidă, bucură-te cât poţi de tare, pentru că ai toate motivele să o faci.

Chiar dacă nu-ţi place acest tip de carne, cu atât mai mult să-l găteşti, nu considera acest vis un coşmar. Experţii în vise îl consideră unul dintre cele mai frumoase şi de bun augur.

Pe de altă parte, dacă visezi peşti, mai ales în cazul bărbaţilor, să ştii că e de bine, e aducător de profit, potrivit clickpentrufemei.ro.

Cocorii şi lebedele anunţă şi ei o eventuală sarcină

Ai visat lebede albe şi graţioase plutind pe ape azurii şi nu ştii ce înseamnă acest vis? Cel mai probabil eşti pregătită să devii mamă şi subconştientul lucrează. Adică îţi dă semne că pe plan emoţional eşti gata să ai un bebeluş. Dacă peştele anunţă o sarcină în viitorul apropiat, lebedele, dar şi cocorii prevesc o sarcină care se va împlini, dar nu chiar în următoarea perioadă.

Fluturii, vestitorii unei noi vieţi

Dacă visezi fluturi de diferite culori şi mărimi, ai şanse mari să rămâi curând gravidă. De asemenea, dacă în vise îţi apar perlele, florile de lotus şi albăstrelele, e foarte posibil să ai parte de acelaşi deznodământ fericit.

viewscnt

Din aceeași categorie