FoodPro Preloader

Ce vise prevestesc o sarcina

Se spune că visele reprezintă o altă parte a conștiinței. Desfășurate parcă după scenarii îndelung gândite, cu intrigi, acțiuni și puteri supranaturale, visele au adesea semnificații ascunse. Te întrebi ce vise prevestesc o sarcină? Am aflat noi câteva idei și ți le împărtășim.

Încă din cele mai vechi timpuri visele au început să fie interpretate. Indiferent cine încerca să le descopere simbolurile, toate aveau legătură cu „cititul“ viitorului.

Surprinzător sau nu, cele mai multe femei cred în semnele viselor, mai ales când este vorba despre o sarcină. Sunt o mulțime de reprezentante a sexului feminin care se visează, la un moment dat, cu burtică, așa cum se întâmplă și cu rochia de mireasă.

Din fericire, specialiștii în tălmăcirea viselor au detaliat posibilele semnificații ale unuia dintre cele mai înălțătoare vise: cel în care apare o sarcină.

Ce vise prevestesc o sarcină - cele în care apar pești

În fruntea listei se situează visele legate de apariția peștilor. Fie că visezi că prinzi un pește, că-l gătești, deci e proaspăt sau crud, acestea prevestesc o sarcină. Iar dacă aștepți de multă vreme să rămâi gravidă, bucură-te cât poți de tare, pentru că ai toate motivele să o faci.

Chiar dacă nu-ți place acest tip de carne, cu atât mai mult să-l gătești, nu considera acest vis un coșmar. Experții în vise îl consideră unul dintre cele mai frumoase și de bun augur.

Pe de altă parte, dacă visezi pești, mai ales în cazul bărbaților, să știi că e de bine, e aducător de profit, potrivit clickpentrufemei.ro.

Cocorii și lebedele anunță și ei o eventuală sarcină

Ai visat lebede albe și grațioase plutind pe ape azurii și nu știi ce înseamnă acest vis? Cel mai probabil ești pregătită să devii mamă și subconștientul lucrează. Adică îți dă semne că pe plan emoțional ești gata să ai un bebeluș. Dacă peștele anunță o sarcină în viitorul apropiat, lebedele, dar și cocorii prevesc o sarcină care se va împlini, dar nu chiar în următoarea perioadă.

Fluturii, vestitorii unei noi vieți

Dacă visezi fluturi de diferite culori și mărimi, ai șanse mari să rămâi curând gravidă. De asemenea, dacă în vise îți apar perlele, florile de lotus și albăstrelele, e foarte posibil să ai parte de același deznodământ fericit.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU