Culisele televiziunii, “La TV” in fiecare duminica, la Prima TV

Culisele televiziunii, “La TV” in fiecare duminica, la Prima TV

Doamnelor si domnilor, Breaking news! Trasnitii de la Prima TV au o veste senzationala.

 

Din 27 septembrie, creatorii celui mai longeviv sitcom din lume le rasplatesc fidelitatea fanilor cu inca un serial de comedie si le dezvaluie picanteriile din culise „La TV”, in fiecare duminica, de la ora 22:15, la Prima TV.  

 

„La TV este un nou serial despre viata tumultoasa din culisele televiziunii, cu actiuni inedite si incitante, personaje simpatice, ciudate, puternice, colorate. Noul sitcom ii prezinta pe realizatorii unui talk-show - de la patronul postului si gazda emisiunii, la echipa tehnica - cu personalitatile lor fascinante, cu povestile lor de dragoste, oneste sau adulterine, cu intrigile, barfele si pasiunile lor zilnice. Ei incearca sa redreseze audienta show-ului, sa supravietuiasca in jungla mediatica si sa mai guste, cate putin, si din viata personala”, dezvaluie Grig Chiroiu.

  

Protagonistii noului serial sunt membrii echipei de productie a talk-show-ului monden “Viata cu Chris”. Formata din producatorul Gelu, prezentatorul Chris, stilista Livia, textiera Raluca, tehnicianul Catalin si prompteristul Anarhie, echipa lucreaza mereu sub presiune. Lor li se alatura Antim, patronul televiziunii, si fiica acestuia, Isabela, care este si sotia producatorului.

Make-up artistul, Guritza completeaza echipa din spatele show-ului “Viata cu Chris”. Simpatic si tonic, el gaseste mereu o gluma sau o vorba buna pentru cei care-i calca pragul cabinei de machiaj.

 

Alaturi de echipa Trasnitilor, din distributia serialului mai fac parte si Cristian Simion, Isabela Iacupovici,Veronica Batca, Alexandru Georgescu, Iuliana Calinescu, Alin Brancu si Elisa Georgescu.

 

“Eu cred ca o sa va placa de mine! Sunt un personaj pitoresc si comic, ma veti indragi pentru felul meu de a fi si pentru situatiile pe care, de multe ori, le provoc fara intentie! Sincer? Merita sa ma cunoasteti”, marturiseste Cristian Simion.

 

La randul ei, Isabela Iacupovici, cea care joaca rolul sotiei producatorului, spune ca este foarte incantata sa faca parte din echipa noului sitcom de la Prima TV. “Incepe “La TV”, iar eu freamat de nerabdare sa fiu surprinsa in mijlocul unor intamplari fascinante, incitante si, de ce nu, poate chiar excitante!”

 

De-a lungul serialului, relatiile dintre personaje se vor modifica constant, atat din punct de vedere profesional, cat si sentimental. Actiunile vor fi dinamice, alternate cu rapiditate, pentru ca viata in televiziune se traieste in viteza.

 

Daca vreti sa vedeti ce se intampla in spatele camerelor de filmat, nu ratati “La TV” cel mai nou serial de comedie, marca Trasnitii, in fiecare duminica, de la ora 22:15, la Prima TV.

 
***

Personaje principale: producatorul Gelu (Grig Chiroiu), prezentatorul Chris (Cristian Simion), stilista Livia (Livia Taloi), textiera Raluca (Raluca Gusliov), tehnicianul Catalin (Catalin Marin), prompteristul Anarhie (Constantin Zamfirescu), Isabela, fiica patronului si sotia producatorului (Isabela Iacupovici) si vrajitoarea Becky (Veronica Batca)

 

Personaje scundare: patronul postului domnul Antim (Alexandru Georgescu), sotia patronului Jules (Iuliana Calinescu), Eliza de la telenovele (Elisa Georgescu) si make-up artistul Guritza (Alin Brancu).

viewscnt

Din aceeași categorie