Din 31 octombrie, de la ora 10.00, Sănătate cu stil începe la Prima TV

Din 31 octombrie, de la ora 10.00,  Sănătate cu stil începe la Prima TV

Din 31 octombrie, la Prima TV, de la ora 10.00, începe Sănătate cu stil, o emisiune pentru toţi cei care îşi doresc să îşi cultive un stil de viaţă sănătos. Luciana Indre, prezentatoarea emisiunii, aduce în prim-plan profesionişti din diverse domenii: de la medici specialişti în tratarea diferitelor boli şi afecţiuni, la esteticieni care prezintă tehnologii revoluţionare, nutriţionişti, precum şi specialişti din industria beauty, traineri, psihologi etc.

Lipsa activităţii fizice, stresul cotidian şi alimentaţia nesănătoasă sunt principalele cauze de îmbolnăvire în ţara noastră. Iar în lipsa educaţiei pentru sănătate, obiceiurile proaste se transmit de la o generaţie la alta. De ce e importantă mişcarea? Cum gestionăm situaţiile stresante? Ce rol joacă alimentaţia în menţinerea stării de sănătate? Instructorul de fitness, psihologul si nutriţionistul ştiu răspunsurile şi au la îndemână soluţiile pentru a ne reda echilibrul. În emisiunea Sănătate cu stil, sfaturile avizate sunt gratuite şi sănătoase.

„Orice e nou, captivant sau pur şi simplu eficient în adoptarea şi promovarea unui stil de viaţă sănătos merită trecut în agenda zilnică. Fie că este vorba despre un aliment cu proprietăţi excepţionale, despre un tratament inovator pentru o afecţiune gravă sau despre o invenţie de ultimă oră în domeniile vizate de specificul emisiunii, Sănătate cu stil îşi propune să aducă un plus de motivaţie şi inspiraţie celor care ne urmăresc” spune Luciana Indre, prezentatoarea si realizatoarea emisiunii.

Sănătate cu stil se vede la Prima TV, din 31 octombrie, în fiecare sambătă, de la ora 10.00.

Vezi video aici

Alte informaţii despre Sanatate cu stil se găsesc pe Facebook la adresa:

https://www.facebook.com/PrimaTVRomania

viewscnt

Din aceeași categorie