Din 7 aprilie, de la ora 20.00 incepe Schimb de mame, un nou sezon, la Prima TV

Din 7 aprilie, de la ora 20.00  incepe Schimb de mame, un nou sezon, la Prima TV

Duminică, 7 aprilie, de la ora 20.00, Prima TV dă startul celui de-al 28-lea sezon al reality-show-ului Schimb de mame. Odată cu acest sezon, veţi putea urmări aventurile inedite ale celor înscrişi în această competiţie de succes. Cu o istorie impresionantă, emisiunea Schimb de mame a fost urmărită, de-a lungul timpului, de zeci de milioane de telespectatori, rămânând şi în momentul actual cel mai longeviv reality-show din România. Emisiunea oferă concurentelor înscrise una dintre cele mai grele provocări: cea de a fi mamă pentru o altă familie.

În prima ediţie a noului sezon, veţi urmări un schimb de mame ce vă va ţine cu sufletul la gură, între două familii: familia Mândruţ din comuna Botiz, judeţul Satu Mare şi familia Cotan din Timişoara. Delia şi Viorel Mândruţ sunt împreună de treisprezece ani şi o au împreună pe Miruna. Cei doi au o afacere de familie în domeniul construcţiilor, la care participă şi mama, cei de aici bucurându-se de o situaţie financiară bună. La Timişoara, Alexandra şi Ionuţ Cotan au trei ani de când sunt împreună şi se bucură de Sasha, băieţelul lor. Tinerii însurăţei îşi desfăşoara viaţa, astfel: mama e casnică, copilul merge la creşă, iar tata munceşte în ture, la o fabrică de anvelope.

La Botiz, Viorel, om de afaceri cu simţ practic, îşi dă seama numaidecât despre situaţia Alexandrei. Mama nu are multe de făcut şi încearcă să se adapteze vieţii de la Botiz, însă are de înfruntat câteva mici obstacole, printre care, ochii ageri ai tatălui. La Timişoara, apartamentul în care ajunge Delia e o sursă continuă şi nemărginită de surprize. Mama de schimb are mai întâi de înfruntat propriile temeri şi trebuie să-şi ţină în frâu stupefacţia. Doar apoi poate trece la fapte, după un plan bine stabilit. Dar până la o soluţie de compromis mai e nevoie de multă răbdare. Mai multe, duminică, 7 aprilie, la Prima TV.

Urmăriţi cel de-al 28-lea sezon al reality-show-ului Schimb de mame începând de duminică, 7 aprilie, de la ora 20.00. Noul sezon al emisiunii vă pregăteşte încercări ale mamelor de schimb de a face pe plac noii familii – dacă reuşesc sau nu, puteţi afla în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Prima TV. Pe parcursul sezonului, telespectatorii vor vota cea de-a 28-a mamă care va câştiga titlul de Primă Mamă, cu premiul în valoare de 2.000 de euro.

viewscnt

Din aceeași categorie