Meciul România – Mexic în exclusivitate la Prima TV, de la ora 21.00

Meciul România – Mexic în exclusivitate la Prima TV, de la ora 21.00

Naţionala olimpică de fotbal a României va înfrunta Mexicul, în pregătirea Jocurilor Olimpice din această vară, sâmbătă 5 iunie, de la ora 21.00, pe Prima TV.

”Tricolorii” vor juca atât meciurile de pregătire cât şi pe cele de la Tokyo în tricourile alese de fani, iar Prima TV va transmite în direct şi în exclusivitate partidele de pregătire din Spania. Meciul cu Mexic este primul în care jucătorii români vor evolua în tricoul creat împreună cu suporterii.

România va întâlni Mexic, sâmbătă 5 iunie, de la ora 21:00, şi Australia, marţi 8 iunie, de la ora 21:00, în exclusivitate pe Prima TV. Cele două adversare sunt şi ele calificate la turneul olimpic de la Tokyo. De menţionat că atât reprezentativa Mexicului cât şi cea a Australiei şi-au dorit ca meciurile de pregătire pentru Olimpiadă să fie şi cu o echipă din Europa. Situaţia convine României, Mexicul fiind calificată din aceeaşi zonă CONCACAF ca şi Honduras, iar Australia având un stil asemănător Noii Zeelande, echipe din grupa României la turneul olimpic. Lotul deplasat în Spania va fi coordonat de Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi, şi este format din cei care evoluează în Liga 1, dar şi în Spania, Italia sau SUA.

Toţi jucăm când joacă România!


 

viewscnt