“CORNELIA AVEA PREMONIŢII. A ŞTIUT CĂ VA MURI!”

Declaraţia îi aparţine soţului regretatei artiste, Aurel Pădureanu. Acesta a povestit, în lacrimi, la Exclusiv VIP, la Prima TV, detalii neştiute din ultimele zile din viaţa Corneliei Catanga.  “Îmi spunea mereu că nu mai apucă Paştele.  A făcut pomul de iarnă. A cumpărat anul trecut tot, era fericită, am lăsat-o să se simtă bine. Apoi, s-a supărat pe mine şi mi-a spus că de ce i-am desfăcut pomul de Crăciun, că nu ştiu dacă mai fac la anul. Cornelia avea o aură unică, era un artist care prin simpla apariţie electriza.”

Muzicianul Aurel Pădureanu i-a povestit lui Cristi Brancu tot filmul internării Corneliei Catanga la Spitalul Universtar. Îndurerat, acesta nu înţelege cum a putut fi soţia lui depistată pozitiv la cel de-al doilea test COVID. “Când a venit Salvarea, seara, eu am anunţat-o. I-au făcut imediat testul şi i s-a spus că e negativ. Au luat-o însă pentru că respira greu. Cornelia nu a vrut să plece la spital, îi era teamă, am convins-o eu să se ducă.  Au dus-o la Spitalul Universitar. Acolo a intrat pe mâna unei doamne doctor, Dănciulescu.  După 45 de minute au venit şi ne-au întrebat dacă suntem rudele şi ni s-a spus că a intrat în stop”.  “I-a cedat inima, ne-au spus, apoi a revenit, şi apoi că a intrat în stop cardiorespirator. Mămica mea din toate punctele de vedere a fost negativa, nu a avut nimic. Sunt împietrit de durere”, a spus la Exclusiv VIP şi Alex Pădureanu, fiul regretatie artistei.

Aurel Pădureanu a vorbit cu Cristi Brancu şi despre durerea de a nu-şi putea înmormânta soţia potrivit ritualului. “Îmi strig durerea! Ca să ajungă soţia mea, un mare artist, într-un sac şi să nu pot să o îmbrac şi să o aranjez la faţă, este cumplit! Cornelia era o femeie superbă, mă doare mult. Îmi pare rău, şi o spun cu toată responsabilitatea, că sunt român şi că trăiesc în ţara asta”, a mai spus Aurel Pădureanu la Exclusiv VIP, emisiune difuzată de Prima TV, de luni până joi, de la ora 15.00.

viewscnt

Din aceeași categorie