Florin Călinescu Show te aşteaptă la concurs! Înscrie-te la SMS 1789 şi poţi câştiga 10.000 de euro!

Prima TV te invită la concurs! Înscrie-te şi poţi câştiga 10.000 de euro!

Începând de marţi, 19 octombrie, Florin Călinescu Show te aşteaptă să te înscrii la sms 1789 cu textul CONCURS şi astfel să intri în lupta pentru 10.000 de euro. Primele premii vor fi date începând cu marţi, 26 octombrie iar sms-urile pot fi trimise oricând, 24 de ore din 24 şi 7 zile din 7, odată cu 19 octombrie, ora 20.00, atunci când începe Florin Călinescu Show la Prima TV.

Începând de marţi, 26 octombrie 2021, în timpul desfăşurării emisiunii, atunci când anunţă Florin Călinescu, unul sau mai mulţi dintre înscrişi sunt extraşi, în mod aleatoriu, prin intermediul unui soft de extragere automată, din baza de date a celor care s-au înscris până la acel moment. Alegerea va fi facută în direct, în timp real. Câştigătorul va fi sunat şi va intra în dialog direct cu Florin Călinescu care va adresa o întrebare iar participantul va trebui să răspundă corect pentru a putea alege şi a întoarce un număr de pe panoul cu 25 de cuburi care se află în platoul emisiunii Florin Călinescu Show. În spatele acestor cuburi, cu numere afişate, sunt titlurile unor premii în bani sau obiecte.

În cazul în care pe spatele numărului întors este indicată o sumă, participantul are dreptul să indice un al doilea număr de pe panel. În cazul în care pe acesta este scris un premiu, participantul intră în posesia acelui premiu. Dacă pe al doilea cub întors este scrisă aceeaşi sumă, participantul are dreptul să indice un al treilea număr de pe panel. Dacă şi pe spatele celui de al treilea cub este scrisă aceeaşi sumă, participantul intră în posesia sumei indicate. Daca pe spatele celui de-al treilea cub este indicat un premiu obişnuit (de ex: bicicletă, prăjitor, cuptor cu microunde etc.), participantul intră în posesia acelui premiu.

Participantii care au castigat un premiu in una dintre editii vor fi eliminati, in sensul ca nu vor mai participa la urmatoarele editii ale concursului.

Înscrie-te la concursul Florin Călinescu Show, participă la extragere şi intră în direct cu Florin Călinescu pentru a putea câştiga 10.000 de euro!

Regulamentul întregului joc aiciaiciaici, aici

viewscnt

Din aceeași categorie