Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, despre măsurile luate de poliţie de Paşti, la Insider Politic

 

Restricţii, proteste, amenzi, nunţi, botezuri, cununii şi sărbătoarea Pastelui ce se apropie. Fiecare avem întrebări la care aşteptăm răspunsuri de la autorităţi.

Duminică, de la 11.00, în studioul „Insider politic” de la Prima TV jurnalistul Sebastian Zachmann stă faţă în faţă cu Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne. În doar câteva săptămâni România va fi pusă în faţa unei noi provocări, al doilea Paşti celebrat în pandemie. Lucian Bode va explica cum au pregătit autorităţile acest eveniment, cât de liberi vom fi să circulăm in noapte de Înviere şi cine ne va aduce Lumina Învierii. Dacă anul trecut, în plin lockdown, oamenii bisericii şi oamenii legii au fost cei care au adus lumina în casele credincioşilor, în 2021 românii vor fi ceva mai liberi. Ministrul Internelor va prezenta restricţiile din noaptea de Înviere pentru credincioşii care aleg biserica. Într-un dialog deschis, vom afla şi ce se va întâmpla cu cluburile de noapte şi ce riscă cei care încalcă legea.

Dincolo de Lumina învierii, clipeşte şi luminiţa de la capătul Covidului. Există indicii temeinice pentru întoarcerea la normalitate sau anunţul premierului Florin Cîţu e doar o declaraţie care se bazează mai multe pe vorbe, nu pe fapte? Care este părerea şefului de la Interne vom afla duminică, la “Insider politic”,  când vorbim şi despre afacerile interne din PNL, dar şi despre fenomenul protestelor şi actuala guvernare.

Emisiunea Insider Politic poate fi urmărită în fiecare duminică, la Prima TV, de la ora 11.00.  

viewscnt

Din aceeași categorie