Sebastian Zachmann

Sebastian Zachmann
Jurnalistul Sebastian Zachmann realizează emisiunea Insider Politic, un talk-show politic şi nu numai, în care diverse personalităţi vor veni în faţa acestuia, în fiecare sâmbătă, de la ora 12.00. 
 
„După un antrenament de ani de zile în care am dezvăluit informaţii din culisele puterii, am devenit Insider Politic. Într-o lume dominată de partizanat, emisiunea Insider Politic va fi guvernată de obiectivitate şi va urmări un singur interes: interesul public. Caut răspunsuri la întrebările oamenilor simpli şi-mi propun, ca de obicei, să-i pun în încurcătură pe politicieni fără să mă transform din jurnalist în procuror. Nu voi ezita să pun întrebări incomode, indiferent pe cine voi deranja, de la stânga scenei politice la dreapta şi viceversa. Emisiunea va trage cortina peste săptămâna politică şi, totodată, va da tonul discuţiilor pentru zilele următoare. Începând din 31 ianuarie, mă voi strădui să livrez jurnalism de calitate în fiecare duminică dimineaţă, fără prejudecăţi, fără patimă, fără înţelegeri pe sub masă. Ce nu vor spune politicienii voi spune eu, pentru a explica, pe înţelesul tuturor iţele încâlcite din spatele uşilor închise. Cu siguranţă, oamenii vor fi mai informaţi, vor înţelege mai bine deciziile care le influenţează viaţa de zi cu zi şi vor putea singuri să discearnă între adevăr şi minciună, între bine şi rău.” spune Sebastian Zachmann.
 
Cu o experienţă vastă, Sebastian Zachmann va acoperi, în calitate de corespondent senior, evenimentele majore din politica românească: alegeri, congrese, sesiuni parlamentare, conferinţe de presă la Cotroceni.

„N-a fost uşor să pun capăt celei mai lungi relaţii din viaţa mea: cea cu presa scrisă. Timp de 9 ani, am săpat prin subteranele politice şi am scos la lumină decizii care au marcat societatea: de la proiecte de lege cu dedicaţie până la jocuri de culise pentru putere. Am ales să fac un pas înainte în carieră şi să trec în televiziune, iar cel mai potrivit loc e Prima TV, care, la fel, ca mine, e la un nou început. Am aceeaşi poftă să aflu primul informaţia şi să o pun în context, astfel încât oamenii să înţeleagă, limpede, ce se ascunde în spatele unor hotărâri politice complicate, care, de fapt, le influenţează viaţa până la detaliu. Vin la Prima TV cu gândul să fac jurnalism de calitate, să rămân obiectiv şi să dezvălui impostura, indiferent de culoarea sa politică. Mi-aş dori ca oamenii care până acum m-au citit în ziar şi pe reţelele sociale să rămână cu ochii pe mine, de această dată pe sticlă. Nu voi mai fi o semnătură, dar voi fi o voce. Noul management al Prima TV mi-a oferit încredere şi un proiect pe termen lung, prin urmare le mulţumesc. Avem un ţel comun: la sfârşitul zilei să fim, împreună, cei mai buni.” (Sebastian Zachmann)

viewscnt

Emisiuni

Stiri