Prima TV lansează grila de toamnă! În septembrie, Prima TV te cucereşte!

Prima TV lansează grila de toamnă! În septembrie, Prima TV te cucereşte!

Postul de televiziune generalist din portofoliul Grupului Clever a pregătit pentru această toamnă o varietate de emisiuni şi ştiri şi mizează pe infotainment. Septembrie aduce la Prima TV originalitate, savoare locală, spirit liber, creativitate şi autenticitate. Prima TV  crede în nevoia de entertainment a publicului, în oamenii de valoare din toate domeniile şi în oamenii simpli cu principii sănătoase. Prima TV  lansează toamna aceasta sezoane noi ale Cronicii Cârcotaşilor, Hai cu fetele, Exclusiv VIP, Insider politic, Ora de profit, Sănătate cu stil şi Poezie cu delicateţuri. Toate acestea revin pe micile ecrane începând cu 11 septembrie. Printre noutăţile toamnei se află un reality, Lumea pe val, Flash! Monden cu un nou co-prezentator, Cove, sitcom-urile Oportuniştii şi Secretele Preşedintelui precum şi meciuri din Liga 1. Şi aventura nu se opreşte aici! Luna octombrie anunţă producţii noi în grila Prima TV.

Din 11 septembrie, de la ora 11.00, la Prima TV revine Sănătate cu stil, o emisiune pentru toţi cei care îşi doresc să cultive un stil de viaţă sănătos. În prima emisiune a noului sezon vorbim despre entorsele, rupturile de menisc sau de ligamente care sunt cele mai frecvente afecţiuni pentru care ajungem la medicul ortoped. Ce opţiuni de tratament există aflăm dintr-un nou sezon Sănătate cu stil. Gazda emisiunii, Luciana Indre, ne spune şi în ce constă şi cum acţionează masajul limfatic, iar dacă mai aveţi câteva zile de concediu rămase, nu ar strica să vă pregătiţi organismul pentru sezonul rece printr-o cură cu apele minerale de la Băile Govora.

Imediat după Sănătate cu stil, sâmbătă de la ora 11.30, Prima TV prezintă reality-ul Lumea pe val, o călătorie pe apă în jurul lumii. O casă plutitoare, un cuplu, un doberman şi o călătorie în jurul lumii, totul într-o emisiune care, cu siguranţă, va atrage telespectatorii români. Arina Delcea este jurnalistă de televiziune, în timp ce Cătălin Apostol este operator de imagine şi fost antreprenor. Cei doi lasă totul în urmă şi pornesc într-o călătorie pe care telespectatorii Prima TV o vor vedea în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30.

Duminică, 12 septembrie,  de la ora 11.00, jurnalistul Sebastian Zachmann revine cu o serie de interviuri de neratat cu decidenţi de pe scena politică şi personalităţi publice, la Insider politic. Iar de la ora 14.00, Mircea Dinescu dă startul unui nou sezon de întâlniri memorabile la Poezie şi delicateţuri. Emisiunea este difuzată în fiecare duminică. Confesiunile invitaţilor, ingredientele autohtone, bucatele tradiţionale sunt în continuare cea mai importantă parte din emisiunea celebrului poet şi totul va fi asezonat cu muzică lăutărească, mult umor şi poezie.  Mircea Dinescu va merge prin târgurile locale şi va arăta ce va achiziţiona pentru masa pe care o pregăteşte invitatului din emisiune. Totul abordat simplu, fără pretenţii, doar cu un aer extrem de autentic adăugat de localnici şi de poetul Mircea Dinescu. Ca noutate, emisiunea va prezenta şi un concurs de lăutari. În fiecare ediţie, pe lângă tarafele autentice cu care ne-a obişnuit poetul în emisiune, acesta va aduce în faţa telespectatorilor, tineri ce vor să urmeze drumul cântecului lăutăresc. Noul sezon Poezie şi delicateţuri care debutează în 12 septembrie şi îl are ca prim invitat pe Florin Chilian.

Ziua de luni. 13 septembrie, mixează la Prima TV creativitatea, autenticitatea. emoţiile adevărate şi umorul. De la ora 15.00, într-o formulă nouă, debutează sezonul de toamna Hai cu fetele! Giulia, Ioana Petric şi Gabriela Marin sunt prezente, de luni până vineri, în casele telespectatorilor. Fetele revin şi promit distracţie, multe informaţii, dar şi un program de entertainment de neratat. Al doilea sezon oferă roluri noi celor 3 prezentatoare, aduce rubrici noi şi materiale extrem de utile pentru telespectatorii  Prima TV. Şi tot de luni, 13 septembrie, Prima TV   duce entertainment-ul la nivelul următor. Cristi Brancu revine, de la 16.00, de luni până vineri, cu un sezon memorabil  Exclusiv VIP.  Cu un décor nou şi 2 invitaţi permanenţi de calibru, chef Amalia Bellantoni şi DJ Morris, emisiunea aduce un suflu nou, fresh şi umple după amiezile telespectatorilor de voie bună şi relaxare.

Seara de luni, 13 septembrie, este rezervată la Prima TV unui cuplu incendiar: Diana Bart şi Cove. Cei doi prezintă Flash Monden!, emisiune difuzată de luni până vineri, de la 19.30 şi duminica, la aceeaşi oră. Serile de luni până vineri sunt, de acum, mondene la Prima TV. 

Dragoş Pătraru a revenit cu forţe proaspete şi odată cu el şi Starea naţiei! Telespectatorii vor putea vedea toate subiectele importante ale zilei, abordate în acelaşi stil, de luni până joi, de la ora 22.30. 

Şi cârcotaşii revin la Prima TV! Într-o nouă formulă de prezentare, o nouă zi de difuzare şi…o bebeluşă nouă. Cronica cârcotaşilor, prezentată de acum de Ioana Petric şi Codruţ Kegheş, este difuzată de Prima TV în fiecare vineri, începând cu 12 septembrie, de la ora 20.00. În cele peste două decenii de la prima apariţie pe sticlă, Cronicuţa a devenit un brand foarte apreciat de telespectatori. Fanii emisiunii sunt şi cei pe care întreaga echipă se bazează în noul sezon pentru a surprinde bâlbele de la TV. Sezonul 44 promite, înainte de orice, divertisment de calitate: Bâlbele TV, Top Ruşinică, România Pitorească, Vocea Poporului.

La Prima TV debutează în această toamnă  un nou serial, un sitcom care va prezenta viaţa a cinci personaje  aflate în situaţii comice. Serialul Oportuniştii se vede din 18 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 19.30 pe Prima TV.  Fiecare episod va fi şi un prilej de a vedea şi vedete din lumea muzicii, filmului sau sportivi care îşi vor juca propriul rol. În fiecare sâmbătă, de la ora 19.30, serialul Oportuniştii  îşi propune să îi facă pe telespectatori să râdă, să se relaxeze alaturi de cele 5 personaje.  

Prima TV transmite, începând din 18 septembrie, meci din Liga 1. În fiecare sâmbătă, telespectatorii Prima TV pot urmări desfăşurarea celui mai interesant campionat din ultimii ani, care a adunat la start orgoliile echipelor de tradiţie din fotbalul românesc şi a readus spectacolul suporterilor în tribune. Sâmbătă, 18 septembrie, microbiştii sunt aşteptaţi la Prima TV să urmărească meciul F.C. U Craiova 1948 – FCSB. 

Din 1 octombrie, la Prima TV vine sitcomul Secretele Preşedintelui. Grig Chioroiu va fi pe micile ecrane cu un nou proiect în care va interpreta rolul preşedintelui Pupăză iar peripeţiile acestuia vor face cu siguranţa deliciul telespectatorilor. Gagurile, comicul de situaţie nu vor lipsi din acest nou serial în care telespectatorii se vor reîntâlni  şi cu Toni Ionescu, Bogdan Dumitrecu, Livia Taloi, Aniela Petreanu.  

În această toamnă, Prima TV te cucereşte cu programe noi şi cu programe pline de savoare şi originalitate! 

Prima TV face parte din Grupul Clever, dezvoltat de Adrian Tomşa. Grupul Clever este unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa românească, cu un portofoliu care cuprinde 11 canale de televiziune (Prima TV, LOOKSPORT+, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, LOOK 4K, PROFIT NEWS, AGRO TV, CINEMARATON, COMEDY EST, CINE EST), 6 site-uri (looksport.rolookplus.rolookmedica.roagro-tv.roprofit.roprimatv.rofocusprimatv.ro şi servuscluj.ro ) şi platforma online PrimaPlay.ro.

viewscnt

Din aceeași categorie